Nyepetake Pipa Kanthi Generasi Timah Otomatis

otomatisasi timah

Sawetara perusahaan duwe tenaga sales kanggo nelpon saben prospek sing kasedhiya. Iki tegese asring ditinggalake utawa ana perasaan sing prospek sampeyan kudu nggunakake wektu paling akeh. Luwih asring, iki nyebabake bencana kanggo perusahaan. Dheweke mbuwang wektu kanggo prospek sing ora bakal bisa ngonversi, sanajan duwe petunjuk sing panas lan siyap kanggo nindakake bisnis.

Generasi timah otomatis platform nawakake pendekatan sing beda nalika petunjuk langsung diarahake lan asring ngetung kecenderungan kanggo nutup. Kanthi basis data sing resik lan firmagraphics sing cocog, basis data utama bisa diowahi dadi proses sing mbantu tim pemasaran lan sales sampeyan ngerti strategi sing lagi digunakake - saka ideasi kampanye nganti optimalisasi.

Nggabungake ngasilake infographic iki kanggo nduduhake rong jalur sing ana kanggo para pemasar nalika nerangake prospek lan strategi generasi pelanggan:

  • Pamblokir dalan umum ana ing proses generasi timbal manual. Akibaté akeh inefisiensi lan ora bisa ngukur laba investasi investasi. 50% nganti 65% adol bakal ilang yen pesaing nanggapi sadurunge nggawe target
  • Generasi Utama sing Efektif nyepetake pipa penjualan kanthi nggunakake pendekatan generasi timbal otomatis sing bisa ditrapake liwat kabeh tahap pemasaran: perencanaan, peluncuran, eksekusi, analisis lan optimalisasi - nambah investasi maneh lan nggawe pelanggan sing seneng. Perusahaan sing ngotomatisasi manajemen kepemimpinan bisa nambah 10% bathi ing 6-9 wulan

Generasi Timah Otomatis