Telusuri Marketing

Hadiah Buku sing Autografis!

0470122455.01. SCMZZZZZZZ V22454405Dina iki aku nampa Bukune Chris Baggott ing surat, woohoo!

Dadi, kesepakatan iki! Tuku salinan buku Chris kanthi ngeklik buku ing postingan iki lan aku bakal menehi buku liyane sing fantastis, Teori Kiss Good Bye, kanggo 3 wong pertama sing kirim link konfirmasi sing tuku buku kasebut. Buku-bukune yaiku ditandatangani dening Bob Prosen dhewe!

Aku seneng karo bukune Chris amarga sawetara sebab:

  1. Aku ngarepake maca buku kasebut. Chris wiwit saiki lagi ing dalan perusahaanipun awal ngomong lan sinau saka Pemasar Email ing saindenging planet. Ora diraguhi, buku kasebut bakal dadi mung buku sing kudu diwaca ing Email Marketing!
  2. Chris minangka kanca lan mentor. Dheweke mbukak, jujur, lan mung wong sing apik banget. Chris lan aku dadi kanca cepet nalika gabung karo perusahaane lan aku kesel nalika dheweke budhal menyang startup anyar (nanging dheweke ngerti aku nyenengake dheweke!).
  3. Aku ing buku! Ana bagean gedhe ing buku babagan otomatisasi lan integrasi sing takon Chris Amol Dalvi lan kula kanggo menehi saran babagan. Priksa… Aku kira wis menehi saran apik babagan API… Nganggo utawa tanpa Email Marketing.

0977684806.01. SCMZZZZZZZ V44661370Aku uga duwe salinan autographe kaping 4 Kiss Theory Good Bye Engtech, sing wis suwe maca blog iki sing ora bisa nemokake salinan buku ing papan dununge (buku bakal dikirim ing minggu ngarep, Eng!).

Matur suwun khusus kanggo Bob Prosen amarga wis menehi salinan bukune sing wis ditandatangani kanthi logis maca review sandi. Aku wis niliki bukune ing papan kerja lan kanca-kanca! Iki buku hebat babagan strategi kepemimpinan lan manajemen sing cocog karo organisasi apa wae.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

3 Komentar

  1. Hey Doug,

    Aku ing. Aku dikirim info lan looking nerusake kanggo ngeduk ing buku anyar Chris, utamané pratelan anyar kanggo Fame bagean.

    Nalika aku liwat ing Borders dina liyane aku duwe kesempatan kanggo maca saperangan bab Kiss Theory Goodbye, sing uga buku liyane apik banget.

    Regards

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web