WiFi ing Mobil? Industri Otomatis Ora Ngerti Aku

cadillac que

Salah sawijining kemewahan sing dakrasakake yaiku mobil sing apik. Aku ora plancongan larang, aku manggon ing lingkungan kerah biru, lan ora duwe hobi sing larang ... mula mobilku daklakoni dhewe. Aku mlaku kanthi mil kaping mil saben taun lan seneng nyopir menyang tujuan apa wae sajrone sawetara dina.

Mobilku duwe 3 layar HD sing dipasang - siji layar tutul ing konsol lan siji ing sisih mburi saben kursi ngarep. Sajrone 3 taun kepungkur, aku yakin nate nggunakake salah siji layar ing kursi mburi ... nalika putrine lungguh ing kursi mburi nalika plancongan. Mobil kasebut nduweni pamuter DVD, hookup audio / video ing kursi mburi, radio satelit lan OnStar. Ana platform peta sing dibangun ing konsol.

Ing kursi ngarepku lelungan kasebut yaiku iPad lan iPhone kanthi pangisi daya sing dibutuhake lan sambungan USB menyang sistem audio mobilku. Ing kursi mburi, aku duwe laptop. Bluetooth nyambungake telpon karo sistem.

  • Sanalika sidhang rampung kanggo radio satelit, Aku ngeculake. Radio iTunes lan musik ing iPhone nyedhiyakake kualitas sing luwih sugih liwat sambungan USB liwat sistem swara sekitar Bose ing mobil.
  • The platform peta mbutuhake upgrade liwat DVD saben taun sing regane luwih saka $ 100 kanggo nganyari peta. Aku ora nggunakake amarga nggunakake Google Maps lan kabeh info kontak, telusuran Internet, lan tanggalan integral kabeh.
  • Mobil teka nomer telpon dhewe aku ora nate ngaktifake… mulane aku duwe smartphone lan nggunakake konektivitas Bluetooth (bisa digunakake kanthi sampurna).
  • Mobil duwe harddisk internal 40Gb aku bisa ngirim musik nganggo USB, CD, utawa DVD… nanging ora liwat smartphone. Dadi, aku duwe sawetara CD acak sing ora nate dirungokake.
  • My Lengganan OnStar bakal enggal rampung lan aku mikir kanthi serius supaya ora ndhaptar layanan sing lagi ditindakake. Aku ora nggunakake… kanggo apa-apa.

Wiwit iOS dianyari, aku ngalami masalah nalika telpon ora bisa dingerteni karo mobil. Mobil ora duwe nganyarke, lan aplikasi nyimpen, utawa mulus integrasi karo uripku ... nanging telpon dak.

Saiki GM dadi nambah wifi ing mobil minangka pilihan. Aku wis duwe wifi… liwat hotspot ing iPhone lan iPad. Pengumuman wifi mobil nggawe aku luwih apik. Ing njaba ketua GM dadi wong Telecom, aku ora bisa ngerteni sebabe dheweke mudhun ing dalan kasebut.

Aku ora nggawa mobilku menyang endi wae, Aku nggawa telpon menyang endi wae.

Penjualan iPad lan penjualan tablet wis diilangi ing saben desktop ing kana. Aku wis maca sawetara kabar manawa Apple ngupayakake nggawa antarmuka iOS menyang mobil sajrone sawetara taun kepungkur. Ora diraguhi manawa Android bisa tekan ing kana luwih dhisik. Sing ora bisa dingerteni yaiku kenapa industri otomotif nyoba ngupayakake podo karo kabeh teknologi wis ana ing telapak tangan.

Telpon dudu aksesoris kanggo mobilku.

Aku pengin dashboard sing bisa diluncurake ing telpon sing ngidini console sing nampilake aplikasi umum ing layar tutul sing luwih gedhe. Aku pengin keyboard dipateni kajaba mobil mandheg. Aku malah ora bisa nyopot telpon kajaba aku mlebu taman. Nyingkirake layar mburi lan pasang kurung universal kanggo tablet. Ayo para penumpang ngempelake telpon utawa tablet, ngrungokake musik dhewe, utawa nyambung liwat App menyang mobilku kanggo ngluwihi layar (kaya AirPlay kanggo AppleTV). Ayo kula muter musik penumpang utawa musikku.

Mobilku dadi aksesoris telponku.

Aku pengin ngontrol, nganyarke, tuku aplikasi, ngrungokake musik, ngakses peta, utawa nuduhake layar ing piranti… Dudu platform mobilku. Aku ora pengin mbayar rencana data anyar, rencana telpon anyar, rencana musik anyar, data peta anyar… nalika aku wis mbayar kanggo smartphone lan tablet.

Siji-sijine sing bisa dipilih yaiku OnStar utawa sambungan data satelit liyane sing bakal dakbayar minangka cadangan yen aku ora duwe sawetara sel operator. Kajaba iku, batere cadangan kanggo masang piranti yen mobil kecelakaan lan listrik ora kasedhiya bisa dibayar.

Produsen mobil mesthine ora nggarap sistem operasi lan konektivitas wifi, mesthine bisa digunakake kanggo nggawa pengalaman mobil menyang aplikasi ing telpon… banjur sistem sing nancepake mobil menyang telpon.

Cathetan: Foto saka Cadillac lan sistem CUE.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.