Aktifake Tautan Pengarang lan Penerbitan ing WordPress

google g

Aku terus ngandhani wong-wong sing bakal nuduhake kepiye cara nggabungake microdata penulis kanggo ngasilake asil telusuran sing sugih. Bisa digunakake kanthi apik kanggo para klien ing nambah CTR SERP) dadi aku mikir aku bakal nyathet ing kene kanggo situs WordPress.

Iki kalebu rong bagean ... lan loro unsur kasebut yaiku ora gegandhengan. Data panulis saiki ditampilake ing Kaca Hasil Mesin Telusuran. Aku durung ndeleng info penerbit sing ditampilake… nanging aku yakin bakal!

Publisher

Google Plus saiki duwe sistem verifikasi ing endi a publisher situs bisa nuduhake kaca Google+. Kanthi nambahake kode ing ngisor iki ing tema functions.php kaca, kita wis nambah bagean menyang setelan umum Administrasi WordPress sing bisa nempelake URL Kaca Google+:

function social_settings_api_init () {add_settings_section ('social_setting_section', 'Social Site on the Web', 'social_setting_section_callback_unction', 'general'); add_settings_field ('general_setting_googleplus', 'Google Plus Page', 'general_setting_googleplus_callback_unction', 'general', 'social_setting_section'); register_setting ('umum', 'general_setting_googleplus'); } add_action ('admin_init', 'social_settings_api_init'); fungsi social_setting_section_callback_unction () {kumandhang ' Bagean iki kanggo nyimpen situs sosial sing bisa ditemokake ing pamaca ing Internet. '; } fungsi general_setting_googleplus_callback_unction () {kumandhang '  '; }

Langkah sabanjure yaiku nerbitake link nerbitake ing saben kaca ing situs ing sanjabane kaca postingan blog sampeyan. Dadi, ing kita header.php, kita tambahake kode ing ngisor iki:

" rel="publisher" />

Penulis

Panganggit luwih jero maneh, luwih-luwih yen sampeyan duwe blog multi-penulis kaya blog kita. Intine, kita pengin kabeh kaca sing ditulis penulis kanggo nampilake data profil Google+ ing asil mesin telusuran. Kanggo ngrampungake, aku kudu marani master dhewe, Joost de Valk lan maca babagan dheweke rel = "panganggit" kirim.

Langkah pertama yaiku ngilangi setelan WordPress lan ngidini tag jangkar bisa diterbitake kanthi elemen rel sing cocog. Ing njero functions.php, tambahake kode ing ngisor iki:

fungsi yoast_allow_rel () {global $ allowtags; $ allowtags ['a'] ['rel'] = susunan (); } add_action ('wp_loaded', 'yoast_allow_rel');

Langkah sabanjure yaiku nambah kode menyang functions.php sing nambah kolom menyang kaca Profil Pengguna ing endi penulis bisa ngisi URL Google+:

function yoast_add_google_profile ($ contactmethods) {// Add Google Profiles $ contactmethods ['google_plus_profile'] = 'URL Profil Google Plus'; ngasilake $ contactmethods; } add_filter ('user_contactmethods', 'yoast_add_google_profile', 10, 1);

Saiki yen wis entuk lapangan ing kana, sampeyan kudu nambah link penulis menyang saben kaca sing bakal nuduhake konten panganggit, kayata single.php, index.php, panganggit.php lan archive.php. Ing kaca template kasebut, nampilake tautan panganggit bebarengan karo rel = "panganggit" lan tautan kasebut kudu nuduhake sampeyan panganggit.php kaca profil:

" rel="author">

Ing kaca penulis.php, sampeyan bakal pengin nampilake informasi profil bebarengan karo tautan rel = "me" sing bali menyang kaca Profil Google:

$ google_plus_profile = get_the_author_meta ('google_plus_profile'); yen ($ google_plus_profile) {kumandhang '  '; }

Sampeyan wis kesel? Aja… langkah sabanjure yaiku nambah link kontributor bali menyang kaca pangarang ing Google Plus:

google plus sunting kontributor profil

Oke… saiki link penulis sampeyan nuduhake kaca pangarang, kaca panganggit nuduhake profil Google Plus, profil Google Plus nuduhake kaca pangarang. Apa sampeyan ngerti kepiye supaya kabeh lingkaran kasebut dilindhungi ing kene? Langkah pungkasan…

Gunakake alat potongan sing sugih lan bener verifikasi manawa potongan sing apik bisa digunakake! Coba ing domain root lan kaca postingan sampeyan.

asil penguji cuplikan sing sugih

Lan saiki lebokake domain sampeyan lan coba:
penerbit asil panguji cuplikan sing sugih

Cathetan pungkasan ... kabeh iki bisa digunakake kanthi apik, nanging ora kabeh wektu. Kadhangkala aku ngelingi alat cuplikan sing sugih menehi kesalahan lan kaping pirang-pirang nalika aku ndeleng papan eksperimen kaya sing dites, nanging butuh sawetara minggu kanggo ndeleng ing asil telusuran. Apa wae, modifikasi sing kudu ditindakake! Elinga yen, amarga kita nindakake kabeh iki ing tema, tema anyar bakal mbutuhake kita ngetrapake kabeh liwat maneh!