Aktifake Tautan Pengarang lan Penerbitan ing WordPress

google g

Aku terus ngandhani wong-wong sing bakal nuduhake kepiye cara nggabungake microdata penulis asil telusuran sing sugih. Bisa digunakake kanthi apik kanggo para klien ing nambah CTR SERP) dadi aku mikir aku bakal nyathet ing kene kanggo situs WordPress.

Iki kalebu rong bagean ... lan loro unsur kasebut yaiku ora gegandhengan. Data panulis saiki ditampilake ing Kaca Hasil Mesin Telusuran. Aku durung ndeleng info penerbit sing ditampilake… nanging aku yakin bakal!

Publisher

Google Plus saiki duwe sistem verifikasi ing endi a publisher situs bisa nuduhake kaca Google+. Kanthi nambahake kode ing ngisor iki ing tema functions.php kaca, kita wis nambah bagean menyang setelan umum Administrasi WordPress sing bisa nempelake URL Kaca Google+:

function social_settings_api_init () {add_settings_section ('social_setting_section', 'Social Site on the Web', 'social_setting_section_callback_unction', 'general'); add_settings_field ('general_setting_googleplus', 'Google Plus Page', 'general_setting_googleplus_callback_unction', 'general', 'social_setting_section'); register_setting ('umum', 'general_setting_googleplus'); } add_action ('admin_init', 'social_settings_api_init'); fungsi social_setting_section_callback_unction () {kumandhang ' Bagean iki kanggo nyimpen situs sosial sing bisa ditemokake ing pamaca ing Internet. '; } fungsi general_setting_googleplus_callback_unction () {kumandhang '  '; }

Langkah sabanjure yaiku nerbitake link nerbitake ing saben kaca ing situs ing sanjabane kaca postingan blog sampeyan. Dadi, ing kita header.php, kita tambahake kode ing ngisor iki:

" rel="publisher" />

Penulis

Panganggit luwih jero maneh, luwih-luwih yen sampeyan duwe blog multi-penulis kaya blog kita. Intine, kita pengin kabeh kaca sing ditulis penulis kanggo nampilake data profil Google+ ing asil mesin telusuran. Kanggo ngrampungake, aku kudu marani master dhewe, Joost de Valk lan maca babagan dheweke rel = "panganggit" kirim.

Langkah pertama yaiku ngilangi setelan WordPress lan ngidini tag jangkar bisa diterbitake kanthi elemen rel sing cocog. Ing njero functions.php, tambahake kode ing ngisor iki:

fungsi yoast_allow_rel () {global $ allowtags; $ allowtags ['a'] ['rel'] = susunan (); } add_action ('wp_loaded', 'yoast_allow_rel');

Langkah sabanjure yaiku nambah kode menyang functions.php sing nambah kolom menyang kaca Profil Pengguna ing endi penulis bisa ngisi URL Google+:

function yoast_add_google_profile ($ contactmethods) {// Add Google Profiles $ contactmethods ['google_plus_profile'] = 'URL Profil Google Plus'; ngasilake $ contactmethods; } add_filter ('user_contactmethods', 'yoast_add_google_profile', 10, 1);

Saiki yen wis entuk lapangan ing kana, sampeyan kudu nambah link penulis menyang saben kaca sing bakal nuduhake konten panganggit, kayata single.php, index.php, panganggit.php lan archive.php. Ing kaca template kasebut, nampilake tautan panganggit bebarengan karo rel = "panganggit" lan tautan kasebut kudu nuduhake sampeyan panganggit.php kaca profil:

" rel="author">

Ing kaca penulis.php, sampeyan bakal pengin nampilake informasi profil bebarengan karo tautan rel = "me" sing nggawa bali menyang kaca Profil Google:

$ google_plus_profile = get_the_author_meta ('google_plus_profile'); yen ($ google_plus_profile) {kumandhang '  '; }

Sampeyan wis kesel? Aja… langkah sabanjure yaiku nambah link kontributor bali menyang kaca pangarang ing Google Plus:

google plus sunting kontributor profil

Oke… saiki tautan penulis sampeyan nuduhake kaca pangarang, kaca panganggit nuduhake profil Google Plus, profil Google Plus nuduhake kaca pangarang. Apa sampeyan ngerti kepiye supaya kabeh lingkaran kasebut dilindhungi ing kene? Langkah pungkasan…

Gunakake alat potongan sing sugih lan bener verifikasi manawa potongan sing apik bisa digunakake! Coba ing domain root lan kaca postingan sampeyan.

asil penguji cuplikan sing sugih

Lan saiki lebokake domain sampeyan lan coba:
penerbit asil panguji cuplikan sing sugih

Cathetan pungkasan ... kabeh iki bisa digunakake kanthi apik, nanging ora kabeh wektu. Kadhangkala aku ngelingi alat cuplikan sing sugih menehi kesalahan lan kaping pirang-pirang nalika aku ndeleng papan eksperimen kaya sing dites, nanging butuh sawetara minggu kanggo ndeleng ing asil telusuran. Apa wae, modifikasi sing kudu ditindakake! Elinga yen, amarga kita nindakake kabeh iki ing tema, tema anyar bakal mbutuhake kita ngetrapake kabeh liwat maneh!

11 Komentar

  1. 1

    Jebul tema saiki sing dakkirim ora nduwe file pengarang .php. Nanging, URL panganggitku katon apik lan apik. Kayane aku wis nginstal kabeh langkah sampeyan, nanging alat cuplikan sing sugih ngasilake kesalahan ing ngisor iki:

    kaca Google+ publisherlinked = https://plus.google.com/118248936539718757580 Kesalahan: Kaca iki ora kalebu markup penerbit sing wis diverifikasi. Sinau luwih lengkap Pènget: Loro-lorone rel = "publisher" lan rel = "panganggit" ana ing kaca kasebut. Sampeyan kudu nyelehake rel = "panganggit" ing kaca konten lan rel = "penerbit" ing kaca ngarep sampeyan (kajaba iki minangka kaca ngarep saka siji situs penulis). profil panganggit sing diarang link = http://www.bnpositive.com/blog/author/bnpositive/
    Kesalahan: Kaca profil panganggit ora duwe link rel = "kula" menyang Profil Google. Sinau luwih lengkap 

    • 2

      @bnpositive: disqus Sampeyan bisa nggawe file author.php cukup gampang kanthi nyalin file archive.php lan ganti jeneng dadi author.php (kadang ana sawetara pembersihan kanggo narik judhul jeneng kategori, lsp) nanging apike duwe kaca pangarang. Aku biasane nerbitake bio lan foto wong ing kaca kasebut.
      Aku menyang kaca Google+ lan sampeyan ora duwe link ing bagean kontributor sing nuduhake kaca pangarang ing bnpositive. Apa sampeyan nyoba nggawe link pangarang utawa tautan penerbit? Kaca panganggit sampeyan ing bnpositive kayane duwe tautan kaca Google+. Kaca pangarang kudu nuduhake kaca pribadi sampeyan, tautan penerbit kudu nuduhake kaca Google+ sampeyan.

      • 3

        Saka pangerten aku pengin tautan PUBLISHER ing kabeh PAGES sing ora ana postingan kanggo situs web sing bakal langsung menyang Halaman Google+ Komunikasi lan Desain Bnpositive. Banjur, kanggo kabeh kaca kiriman sing aku tulis, aku pengin tautan AUTHOR ing kaca sing bakal nuduhake Kaca Google+ pribadi sing bener?

      • 4

        Aku mung ndeleng kaca Google+ pribadi lan menehi tautan kontributor menyang kaca pangarang ing blogku. Apa aku kudu nindakake sing padha ing Kaca Google+ minangka penerbit?

      • 7

        Oke, aku kudu nggawe kaca panganggit .php, nanging aku mikir bakal terus nganti mutusake tema anyar sing bakal dakpilih kanggo situs kasebut. Kayane aku butuh wektu sawetara karo sampeyan lan tuku kopi kanthi cepet!

  2. 8

    Halo, ora yakin apa sampeyan isih mriksa iki, nanging - aku entuk potongan kaya mangkene "Diverifikasi: Markup penerbit wis diverifikasi kanggo kaca iki." nanging gambar kasebut ora ditampilake ing alat potongan sing sugih. Pengarang saya bisa digunakake ing tautan kiriman, nanging kanggo kaca ngarep ora ana gambar lan mung ujar manawa wis diverifikasi. Apa sampeyan ngerti sebabe iki bisa uga?

    • 9

      @ twitter-509747237: disqus yen sampeyan mung modifikasi, sampeyan kudu menehi sawetara minggu supaya bisa muncul. Uga, kita wis ndeleng dheweke katon lan ilang nalika sawetara. Katon yen bisa digunakake karo Google.

      • 10

        Matur suwun kanggo tanggepan alat uji coba lan aku ora weruh, mung wis diverifikasi. Aku kira bakal ngenteni nganti pirang-pirang minggu kanggo ndeleng apa aku bisa ditampilake ing RSTT, nanging yen ora, aku ora ngerti ngendi aku salah (ora kesusu kanggo nuduhake munggah ing SERPS amarga butuh penulis babagan 3 minggu, nanging mesthi langsung ditampilake ing alat uji coba). Thanks maneh kanggo saran.

        • 11

          @ twitter-509747237: disqus Menarik! Katon yen mbusak cuplikan tautan penerbit saka nuduhake logo. Bau !!! Aku ngarep-arep bakal miwiti nerbitake sing ana ing SERP. Link panganggit sampeyan pancen apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.