Google Ramping Up Authorship ing Webmaster

pahlawan relpeople

Kita ngawasi akun webmaster klien. Miturut pendapatku, ora ana kebetulan manawa klien duwe pangkat uga bisa ngidentifikasi lan nyuda kesalahan sing muncul ing Webmaster. Google terus maju kalkulus ngluwihi sing dicoba lan bener game sing akeh perusahaan SEO dimainake mbiyen. Panganggit nduweni peran penting ing babagan iki.

Kanthi nggunakake antrian sosial babagan popularitas, Google ngembangake algoritma pagerank lan ningkatake kualitas asil kanthi ora mung ngukur popularitas link, nanging uga popularitas sosial lan relevansi. Lan dheweke nganggep serius.

Dina iki, kita nampa cathetan menarik iki ing Webmaster. Iki pertama kaline ndeleng… Webmaster njaluk properti kanthi proaktif link kaca Google+ menyang akun Google+:
webmaster google plus

Iki minangka warta apik lan kita langsung nyurung klien supaya setuju karo tautan! Ana link sinau luwih lengkap ing pesen sing nuduhake iki Panelusuran Nang Google kaca kanthi blurb ing ngisor iki:

Saiki luwih gampang saka saiki wong nyambung karo sampeyan utawa bisnis sampeyan - langsung ing Google. Wong bisa nemokake profil lan kaca Google+ sing populer lan narik kawigaten ing sisih tengen asil nalika relevan karo telusuran. Kanggo nggoleki tartamtu, kayata jeneng band populer, kita bisa uga nuduhake kaca Google+ band.

Katon yen asil ngubungake loro kasebut yaiku sidebar luar biasa sing diprodhuksi ing kaca asil mesin telusuran nalika merek sampeyan digoleki:
gumun penulis

UPDATE: Analis SEO kita nemokake permata liyane… rincian babagan nggawe sambungan saka Google+ menyang Webmaster liwat Google+. Iki dadi nyenengake!

One comment

  1. 1

    Dadi, sing utama yaiku ora nggawe link sing anyar lan penting kanggo fokus ing media sosial tinimbang promosi link sing bisa nyebabake efek negatif tinimbang menehi peringkat luwih dhuwur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.