Plugin Pengarang kanggo WordPress

panganggit

Aku wis ngalahake saben perusahaan sing aku ngerti kanggo njupuk kauntungan saka kapabilitas panulis sing digawa Google menyang pasar. Aku wis ndeleng kenaikan klik-tayang sing signifikan ing kaca asil mesin telusuran lan uga para pamiarsa. Apa sampeyan bosen aku ngomong babagan iki? Saiki, luwih gampang kanggo ngaktifake fitur penulis ing WordPress amarga plugin sing luar biasa, diarani PengarangSure.

Plugin kasebut nyedhiyakake kabeh fitur sing dibutuhake ... saliyane sawetara sing apik banget - kalebu nerbitake bios penulis ing postingan blog, ngformat kaca pangarang sing apik, lan nerbitake kaya potongan. Plugin iki malah bisa digunakake blog multi-penulis.

Kita wis nulis ton kode lan kudu ngatur tema WordPress supaya bisa kelakon kabeh ... Muga-muga bisa uga plugin iki mbiyantu! Mangkene sawetara gambar saka situs sing nuduhake macem-macem fitur:

Yen sampeyan durung ngleksanakake alat panulis ... tindakake SAIKI! Lan priksa manawa sampeyan menehi saran marang wong liya ing Pengarang kanggo nindakake tugas sing luar biasa. Saiki kita kudu ngupayakake ngilangi sawetara kode supaya bisa nggunakake plugin iki!

2 Komentar

  1. 1

    Hai Doug
    Matur nuwun kanggo nyebutake plugin AuthorSure - mung kanggo ujar manawa ana wong sing nyoba, saiki kita ngrewangi wong supaya siyap. 

    Gampang macet Yen tema sampeyan nyoba nggawe markas panulis lan nggawe asumsi kanggo sampeyan, utawa masalah liyane sing ditemokake yaiku nalika wong nyoba nindakake markup lan apa sebab kenapa durung bisa, mula dheweke nyoba kanggo nambah plugin. Sampeyan kudu ngresiki kabeh coba sadurunge sadurunge nginstal. Oalah - kita bakal mbantu yen ana sing butuh tangan.

    Thanks maneh
    Liz

  2. 2

    Douglas,

    Matur nuwun kanggo nuduhake iki. Aku ndeleng Google Authorship sing lagi tumindak lan kepingin weruh kepiye carane bisa entuk. Saiki aku ngerti.

    Aku ngormati.

    Regards,

    Chris Hamilton

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.