Panguwasa: Elemen sing Ora Ana Paling Strategi Konten

panguwasa

Ora ana seminggu sing lumaku Martech Zone manawa kita ora menehi katrangan lan nuduhake kasunyatan, pendapat, kutipan wong liya, lan uga isine kanthi infografis lan publikasi liyane.

Nanging kita dudu situs kurasi konten wong liya. Nuduhake ide wong liya ora bakal nggawe sampeyan dadi panguwasa, nanging ngakoni lan nguatake panguwasa penulis. Nanging… nambah, menehi komentar, menehi kritik, nggambarake lan nerangake luwih becik konten wong liya ora mung ngenali lan nguatake panguwasa ... uga nambah sampeyan.

Nalika aku nemokake konten online sing migunani kanggo pamirsa, aku njupuk wektu kanggo nganalisis kanthi tliti lan menehi katrangan sing aku ngerti manawa bakal dihargai para pamirsa. Contone, ora cukup, kanggo nerbitake infographic sing dirancang wong liya. Aku kudu nuduhake infographic kasebut lan menehi analisis lengkap babagan sing unik lan posisi my keahlian

Apa sing diarani Otoritas?

Definisi: Kualitas wong sing mesthi ngerti babagan apa wae utawa sing dihormati utawa dituruti wong liya.

Miturut definisi kasebut, ana telung syarat kanggo otoritas:

  1. Keahlian - wong sing ngerti akeh lan mbabarake sing kawruh.
  2. kapercayan - wong sing precaya sing ilmu nalika nuduhake.
  3. Pangenalan - ahli liyane nyathet keahlian sing ditampilake kanthi yakin.

Regurgitasi ide asli wong liya ora bakal nggawe sampeyan dadi panguwasa. Sanajan bisa uga nuduhake yen sampeyan duwe keahlian, ora menehi kapercayan babar pisan. Sampeyan uga ora bakal ngakoni manawa sampeyan dingerteni dening kanca-kanca.

Panguwasa penting banget kanggo lelungan pelanggan amarga konsumen lan bisnis ngupayakake keahlian kanggo mbantu lan menehi informasi babagan keputusan tuku. Cukup, yen sampeyan ngutip wong liya, panuku bakal ndeleng sumber asline minangka otoritas sing diakoni - dudu sampeyan.

Dadi Panguwasa

Yen sampeyan pengin dikenali minangka panguwasa, dadi otoritas. Sampeyan ora bakal nindakake perkara kasebut kanthi mandheg ing mburi ide wong liya. Nyatakake sudut pandang sing unik. Tes lan dhukung ide kanthi riset lan dokumentasi. Banjur nuduhake ide kasebut ing situs industri sing ngidini sampeyan melu. Saben penerbit mesthi ngupayakake perspektif unik - gampang banget.

Asil nuduhake keahlian sampeyan saiki sampeyan wis padha karo rekan-rekan utama ing industri sampeyan, ora dilalekake nalika sampeyan ana ing mburi. Nalika nggawe pangenalan lan nuduhake keahlian kanthi manteb, sampeyan bakal bisa dipercaya lan dianggep beda. Kanca sampeyan bakal ngenal sampeyan lan nuduhake input sing diwenehake.

Lan yen sampeyan dianggep minangka panguwasa, pengaruhe keputusan tuku dadi luwih gampang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.