Plugin WordPress: Daftar Priksa Blogging

Bali ing BlogIndiana 2010, kita ngluncurake plugin WordPress kanthi gampang kanggo nambah produktivitas karyawan. Iki diarani Dhaptar Priksa Blogging, lan adhedhasar dhaptar dhaptar sing paling gampang lan nggumunake. Dhaptar Priksa Blogging kaya sing dingerteni: nggawe kothak centhang sing bisa digunakake nalika nulis postingan blog. Mesthi, sampeyan bisa nggayuh perkara sing padha karo dokumen Word utawa tulisan sing dicathet, nanging

5 Cara Paling Ndhuwur Kanggo Dadi Spammer

Babagan penghinaan paling ala sing bisa ditampa ing Internet yaiku dituduh spammer. Serangan liyane ing karakter sampeyan ora duwe kekuwatan sing padha. Sawise ana sing nganggep sampeyan spammer, sampeyan bakal meh ora nulungi sisihane. Dalan menyang spamville mung siji arah. Paling elek, pancen gampang banget yen njupuk spammer tanpa disadari! Mangkene limang utama

Kepiye lan Napa Nulis Buku

Aku bubar ngrampungake buku, Gagal: Rahasia Sukses. Nalika wong krungu babagan iki, dheweke menehi ucapan selamat lan takon babagan pitakon babagan saham: Endi sampeyan entuk ide kasebut? Suwene suwene kanggo nulis? Apa sing nggawe sampeyan pengin nulis buku? Aku bisa mangsuli pitakon iki kanggo sampeyan, nanging sejatine dakkandhani, kabeh padha takon banget: Kepiye nulis?

Produktivitas: Rubrik "Cepet, Murah, Apik"

Sajrone wis ana manajer proyek, bakal ana trik cepet lan kotor kanggo njlentrehake proyek apa wae. Disebut aturan "Cepet-Murah-Apik", lan butuh wektu kira-kira limang detik kanggo ngerti. Iki aturane: Cepet, murah utawa apik: Pilih loro wae. Tujuan saka aturan iki yaiku kanggo ngelingake yen kabeh usaha rumit mbutuhake perdagangan. Kapan kita duwe bathi ing sawijining wilayah, mesthi bakal kapitunan ing papan liya. Dadi