Napa RFP Situs Web Ora Bisa

Minangka agensi digital ing bisnis wiwit taun 1996, kita duwe kesempatan kanggo nggawe atusan situs web perusahaan lan nirlaba. Kita wis sinau akeh ing sadawane dalan lan proses kasebut mlebu ing mesin sing wis lenga minyak. Proses kita diwiwiti karo cithak biru situs web, sing ngidini kita nindakake sawetara karya persiyapan awal lan menehi rincian karo klien sadurunge kita adoh banget ing dalan sing nyebutake lan ngrancang. Senadyan kasunyatan kasebut

Setel Profil Sampeyan: Copot Link Akun Twitter Sampeyan

Aku bakal ngakoni ... woro-woro bubar perpisahan antara Twitter lan LinkedIn dadi nyenengake. Ora bakal ana wong sing bisa blaka nganyari Twitter menyang LinkedIn tanpa mikir kanthi nyata lan kudu mlebu. Nalika aku ngerti wong liya nuduhake kabungahanku, apa pro lan kontra saka salib ngubungake akun Twitter sampeyan menyang jaringan liyane? Amarga Facebook isih ngidini praktik iki, mula isih kedadeyan. Nalika nggawe kacang, aku ngakeni

5 praktik telpon bisnis sing ngrusak merek sampeyan

Mlaku usaha cilik angel banget lan ngepenakke. Sampeyan terus nganggo pirang-pirang topi, mateni geni, lan nyoba ngupayakake saben dolar nganti bisa. Sampeyan fokus ing situs web, finansial, karyawan, pelanggan, lan merek sampeyan lan pengin bisa njupuk keputusan sing apik saben-saben. Sayange, kanthi kabeh pituduh sing nduweni usaha cilik ditarik, bisa dadi angel kanggo menehi cukup wektu lan perhatian ing merek. Nanging,

Cara entuk ide blog nggunakake Google

Kaya sing sampeyan ngerteni, blogging minangka kegiatan pemasaran konten sing apik lan bisa nyebabake rangking mesin telusuran, kredibilitas sing kuwat, lan kehadiran media sosial sing luwih apik. Nanging, salah sawijining aspek blogging sing paling angel yaiku entuk ide. Gagasan blog bisa saka macem-macem sumber, kalebu interaksi pelanggan, acara saiki, lan warta industri. Nanging, cara liyane sing apik kanggo entuk ide blog yaiku nggunakake fitur asil instan anyar Google. Cara kanggo

Nambah produktivitas email nganggo mode offline

Umume wong sing ngerti aku ngerti babagan tresnaku karo Inbox Zero. Kaping pisanan digawe populer dening Merlin Mann, Inbox Zero minangka cara ngatur email lan nyimpen kothak mlebu dadi kosong. Sistem produktivitas email sing apik. Aku wis njupuk konsep, distilasi rada suwe, lan nambah sawetara corak anyar. Aku uga mulang sesi pendidikan babagan produktivitas email kanthi rutin. Sanajan aku penggemar, ora kabeh wong

Mungkasi Ndhelikake Pengunjung

Isih gumun karo aku babagan pirang-pirang perusahaan sing ndhelikake para pelanggan. Aku nindakake riset minggu kepungkur babagan pangembang aplikasi iPhone amarga aku duwe klien sing butuh aplikasi iPhone. Aku takon sawetara wong ing Twitter. Douglas Karr menehi sawetara rujukan lan aku uga ngerti babagan rujukan saka pacelathon sadurunge karo kanca liyane. Aku mbukak situs web saka telung perusahaan sing beda lan langsung frustasi. Saben

Ora, email durung mati

Aku weruh tweet iki saka Chuck Gose wingi lan ngrujuk sawijining artikel ing situs web New York Times sing diarani "Email: Pencet Hapus." Kerep banget kita kabeh ndeleng jinis artikel iki sing mbengok “email wis mati!” lan menehi saran supaya kita kudu ndeleng kabiasaan generasi mudha kanggo ndeleng kepiye komunikasi ing mbesuk. Chuck mikir manawa iki angel lan ujar manawa email ora bakal ilang

CMS Expo: Permata ing Konferensi Pemasaran lan Teknologi ing Midwest

Aku seneng ngomong ing CMS Expo minggu kepungkur ing Chicago. Iki pisanan aku melu konferensi iki, aku ora yakin apa sing bakal diarepake. Aku kaget banget amarga hebatnya. CMS Expo minangka konferensi sinau lan bisnis sing ditrapake kanggo Sistem Manajemen Konten lan layanan situs web. Iki nduweni sawetara trek sing fokus ing tema bisnis lan teknologi. Lima trek ing taun iki