Napa RFP Situs Web Ora Bisa

Minangka agensi digital ing bisnis wiwit taun 1996, kita duwe kesempatan kanggo nggawe atusan situs web perusahaan lan nirlaba. Kita wis sinau akeh ing sadawane dalan lan proses kasebut mlebu ing mesin sing wis lenga minyak. Proses kita diwiwiti karo cithak biru situs web, sing ngidini kita nindakake sawetara karya persiyapan awal lan menehi rincian karo klien sadurunge kita adoh banget ing dalan sing nyebutake lan ngrancang. Senadyan kasunyatan kasebut

Setel Profil Sampeyan: Copot Link Akun Twitter Sampeyan

Aku bakal ngakoni ... woro-woro bubar perpisahan antara Twitter lan LinkedIn dadi nyenengake. Ora bakal ana wong sing bisa blaka nganyari Twitter menyang LinkedIn tanpa mikir kanthi nyata lan kudu mlebu. Nalika aku ngerti wong liya nuduhake kabungahanku, apa pro lan kontra saka salib ngubungake akun Twitter sampeyan menyang jaringan liyane? Amarga Facebook isih ngidini praktik iki, mula isih kedadeyan. Nalika nggawe kacang, aku ngakeni

5 praktik telpon bisnis sing ngrusak merek sampeyan

Mlaku usaha cilik angel banget lan ngepenakke. Sampeyan terus nganggo pirang-pirang topi, mateni geni, lan nyoba ngupayakake saben dolar nganti bisa. Sampeyan fokus ing situs web, finansial, karyawan, pelanggan, lan merek sampeyan lan pengin bisa njupuk keputusan sing apik saben-saben. Sayange, kanthi kabeh pituduh sing nduweni usaha cilik ditarik, bisa dadi angel kanggo menehi cukup wektu lan perhatian ing merek. Nanging,

Cara entuk ide blog nggunakake Google

Kaya sing sampeyan ngerteni, blogging minangka kegiatan pemasaran konten sing apik lan bisa nyebabake rangking mesin telusuran, kredibilitas sing kuwat, lan kehadiran media sosial sing luwih apik. Nanging, salah sawijining aspek blogging sing paling angel yaiku entuk ide. Gagasan blog bisa saka macem-macem sumber, kalebu interaksi pelanggan, acara saiki, lan warta industri. Nanging, cara liyane sing apik kanggo entuk ide blog yaiku nggunakake fitur asil instan anyar Google. Cara kanggo

Nambah produktivitas email nganggo mode offline

Umume wong sing ngerti aku ngerti babagan tresnaku karo Inbox Zero. Kaping pisanan digawe populer dening Merlin Mann, Inbox Zero minangka cara ngatur email lan nyimpen kothak mlebu dadi kosong. Sistem produktivitas email sing apik. Aku wis njupuk konsep, distilasi rada suwe, lan nambah sawetara corak anyar. Aku uga mulang sesi pendidikan babagan produktivitas email kanthi rutin. Sanajan aku penggemar, ora kabeh wong