Kebersihan Data: Pandhuan Cepet Kanggo Pembersihan Data gabungan

Pembersihan gabungan minangka fungsi penting kanggo operasi bisnis kayata pemasaran surat langsung lan entuk siji sumber kebenaran. Nanging, akeh organisasi isih percaya manawa proses penggabungan gabungan diwatesi mung kanggo teknik lan fungsi Excel sing ora sithik kanggo mbenerake kebutuhan kualitas data sing saya rumit. Pandhuan iki bakal mbantu para pangguna bisnis lan IT ngerti proses penggabungan gabungan, lan bisa uga nggawe dheweke ngerti kenapa time ora bisa