Panulis Tom Morris nanggapi maneh: Yen Harry Potter mbukak General Electric

Morris lg

Aku ora percaya yen sedina wae aku ora mung gumun karo efek Internet, Google, lan Jaringan Sosial ing jagad iki. Iki bisa uga nyata 'geeky' nanging aku mulih saiki lan menehi tanggepan sing apik marang jabatanku Tom Morris ' buku, Yen Harry Potter dadi General Electric. Iku mung nggawe dina sandi! Pos lengkap lan komentar saka Tom yaiku kene.

Tom wis adol aku ing bukune, kanthi cukup kepenak wektu kanggo menehi salam lan menehi latar babagan bukune. Sepira kerepe kita ndeleng babagan iki? Aku durung nate nyelehake dompet Tom, nanging nalika ndeleng kirimanku liwat jaring, dheweke cukup apik kanggo menehi salam. Mbuwang wektu saka jadwal kanggo nanggapi postinganku wis ngandhani yen informasi sing bakal dakwaca ing bukune Tom bakal mujudake paling ora.

Ironis, aku lagi wae mulih saka toko Verizon sing tuku telpon sawetara wulan kepungkur. Aku ngadeg jajar sajrone 55 menit (ya bener), aku banjur nyedhaki meja, lan langsung diwenehi kertu bisnis kanthi nomer telpon sapa sing kudu dakwartakake babagan telpon sing wis rusak. Aku ngentekake akeh dhuwit kanggo bocah-bocah kasebut, lan dheweke malah ora seneng ndeleng aku!

Cathetan sisih ... Aku nulis Tom lan guyonan marang dheweke aku dudu penggemar Harry Potter, nanging dheweke yakin aku ora kuwatir. Dheweke nulis:

Buku kasebut ditulis kanthi cara supaya ora ana prasangka babagan ilmu utawa fandom babagan Harry Potter. Aku wis krungu saka tandhing CEO sing durung nate maca sepisan karo Potter lan sing nulis muji buku!

Matur nuwun kanggo email sing apik! Muga-muga sampeyan bisa nemokake buku anyar kanthi novel anyar lan menehi semangat kanggo refleksi luwih dhisik! Sawetara ujar manawa bab ngapusi mung regane buku kasebut.

Matur suwun, Tom! Coba goleki aku nalika teka ing Indianapolis. Kopi dakgawe!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.