Auphonic: Ngoptimalake Audio Podcast Kanthi Klik Klik

podcast gelombang audio

Nalika dibangun kita Komunitas Martech, kita ngerti manawa bakal migunani kanggo jaringan pembaca sing akeh nganyari lan nuduhake ilmu sing dipikolehi. Nalika aku nulis babagan audio podcast, Temitayo Osinubi nuduhake alat sing apik tenan sing diarani Gendhing. Kajaba sampeyan dadi insinyur swara, ngowahi audio podcast sampeyan bisa dadi tugas sing angel banget. Lan alat rekaman kaya Garageband ora nyedhiyakake akeh cara alat optimalisasi - sampeyan mung kudu ngerti apa kapabilitas.

Temitayo nuding aku menyang arah Gendhing, aplikasi adhedhasar web lan desktop sing ngoptimalake kekayaan lan volume audio podcast sampeyan. Teknologi kasebut malah bisa nganakake trek tunggal ing endi siji pamicara luwih banter tinimbang sing liyane ... pancen apik tenan. Aku nyoba nyoba nganggo salah sawijining rekaman lan aku langsung kecanthol lan tuku kalorone aplikasi desktop - siji kanggo optimalisasi trek siji lan liyane kanggo optimalisasi multi-trek.

Cathetan sisih: Temitayo ngewawancarai aku ing podcast lan wayahe wis pas banget - ngrungokake kene.

Level Auphonic

The Level Auphonic iku cerdas Prosesor File Audio Desktop Batch sing nganalisa audio sampeyan lan mbenerake beda level ing antarane pamicara, antarane musik lan pidato lan antarane macem-macem file audio kanggo nggayuh kekalahan sakabehe sing seimbang.
Isine a Limiter Puncak Sejati, target kanggo umum Standar Loudness (EBU R128, ATSC A / 85, Podcast, Mobile, lsp) lan kanthi otomatis Pangurangan Suara lan Hum kalkulus

 

layar leveler kosong

Level Auphonic yaiku kasedhiya kanggo Mac OS X 10.6+ (64bit) lanWindows 7+ (32bit utawa 64 bit).

Multitrack Auphonic

Multitrack Auphonic njupuk sawetara trek audio input, nganalisa lan ngolah kanthi individu uga gabungan lan nggawe campuran pungkasan kanthi otomatis. Leveling, kompresi jangkauan dinamis, gating, swara lan nyuda hum, ngilangi crosstalk, bebek lan nyaring bisa ditrapake kanthi otomatis miturut analisis saben trek.  Normalisasi banter lan watesan puncak sing sejatine digunakake ing campuran pungkasan.

layar multitrack kosong

Multitrack Auphonic yaiku dibangun kanggo program sing didominasi pidato lan kasedhiya kanggo Mac OS X 10.6+ (64bit) lan Windows 7+ (32bit utawa 64 bit).

Sawetara fitur pangaturan swara gedhe kalebu:

  • Level Adaptif: Adaptive Leveler saldo variasi banter, nggawe kabeh trek luwih banter lan luwih rata.
  • Filter Pass dhuwur: Filter High Pass mbusak frekuensi sing kurang gangguan ing trek.
  • Pangurangan Suara lan Hum: Fitur iki mbusak audio latar mburi saka trek, sanajan ana variasi. Fitur iki uga sacara sakabehe mbusak garis listrik saka rekaman.
  • Salib: Kapan audio sing padha direkam dadi rong mikropon sing beda, fitur iki mung nggunakake trek sing dominan. Crossgate uga bisa digunakake kanggo ngilangi swara gema.

Aku wis nggunakake loro aplikasi kasebut kanthi ekstensif lan kudu dielingi manawa ora nindakake kaelokan. Aku duwe swara sing dhuwur ing salah sawijining podcast lan, sayangé, aku exaggerated ora diminimalake sawise dakbalekake. Nanging, aku seneng banget karo alat iki lan duwe asil sing luar biasa nganti saiki! Matur suwun kanggo Temitayo!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.