Realitas Augmented lan Virtual Bakal Kudu Dagang

ar vr commerce seluler

Nalika wong takon babagan ramalan, aku biasane nuduhake wong liya. Aku dudu futuris, nanging aku duwe track record sing cukup apik kanggo ndeleng kepiye kemajuan teknologi bakal mengaruhi prilaku tuku. Siji teknologi sing wis cukup tenang kanggo aku yaiku kasunyatan ditambah lan kasunyatan virtual. Kabeh iku kelangan, nanging aku yakin isih adoh sawetara taun saka panggunaan praktis.

Yen sampeyan minangka toko eceran, aku bakal rada wani ngramal babagan pengaruhe. Pengaruh saka e-commerce lan mcommerce duweni pengaruh sing luwih dramatis ing lalu lintas ritel tinimbang sadurunge. Penjualan eceran terus ambruk… lan ora bisa didol dadi masalah ekonomi.

Konsumen wis sinau dateng blanja online. Kanthi pangiriman dina sing padha ing pirang-pirang kutha, ora ana maneh alesan sing kudu ana ing toko lokal. Wiwit sembako nganti mobil, online nganti pangiriman lawang mula bakal dienggo. Siji-sijine alasan konsumen durung nggunakake sales online babar pisan yaiku isih ana faktor sentuhan lan pengalaman.

Nanging kasunyatan sing ditambah lan kasunyatan virtual bakal ngganti.

Nalika ahli industri prédhiksi toko game lan toko bisa entuk manfaat paling akeh, dheweke setuju manawa teknologi VR / AR bakal ngganti cara toko kita uga. Kaya piranti seluler sing merevolusi eCommerce (akun mCommerce luwih saka 34% kabeh transaksi eCommerce global), Teknologi VR lan AR bakal ngganti jagad eCommerce sing kita kenal ing wektu sing cedhak.

Oleg Yemchuk, Ecommerce Maven

Infographic saka Maven E-commerce iki nggawa kasunyatan teknologi iki kanggo urip. Ing ngisor iki sawetara conto sing nyedhiyakake kasunyatan virtual lan ditambah a pengalaman sing luwih apik tinimbang lantai toko.

  • Tuku prabot anyar? Ora ana pangukuran lan tebakan maneh… cukup nggunakake kasunyatan sing ditambah kanggo nyelehake produk ing wektu nyata ing kamar sampeyan.
  • Tuku mobil? Napa ora mlebu kamar kasunyatan virtual ing dealer kasebut lan nyoba mobil sabanjure kanthi make, model, warna lan add-ons sing sampeyan goleki. Lan tur virtual kanggo kabeh fitur.
  • Tuku klambi? Deleng kepiye tampilan sampeyan ing omah, sanajan uga ukuran sing tepat.

Perabotan virtual, katalog immersive seluler, gamifikasi, tur kendaraan virtual, kamar ganti virtual… apa wae kanggo nambah pengalaman blanja saka kenyamanan kantor utawa sofa ruang tamu. Pengecer sing ora bakal nganggo bakal ditinggal kanthi cepet. Para konsumen sadhar uga. Ing taun kepungkur, wong-wong sing ujar manawa kasunyatan virtual bakal ngowahi cara blanja mundhak saka 37% dadi 63%.

Blanja Kasunyatan Virtual lan Augmented