Kepiye Pemasar Nggunakake Reality Augmented?

pemasaran kasunyatan sing ditambah

Kanggo mikir yen sajrone dasawarsa sabanjure, mobil lan piranti seluler bakal diinfus kanthi lengkap Kasunyatan augmented iku narik ati. Aku nggunakake pandhu arah kanggo mlebu ing endi wae ing mobil lan ora sabar nganti visual pindhah saka layar cilik ing piranti seluler utawa layar navigasi ing mobilku… menyang overlay ing kaca ngarep sing fokus kanggo nyopir lan ora mbalik lan liya-liyane. Nggawe alamat lan informasi kritis liyane pancen ora kepenak dipikirake.

Augmented reality minangka teknologi digital sing overlay teks, gambar utawa video liwat obyek fisik. Intine, AR nyedhiyakake kabeh jinis informasi kayata lokasi, judhul, visual, audio lan data akselerasi, lan mbukak dalan kanggo umpan balik wektu nyata. AR nyedhiyakake cara kanggo ngatasi kesenjangan ing antarane pengalaman fisik lan digital, nguatake merek supaya luwih bisa melu karo para pelanggan lan ngasilake asil bisnis nyata ing proses kasebut.

Minangka kanggo pemasaran, aku ora yakin bakal dadi pasar sing gedhe banget kaya sing dipercaya. Aku nganggep kasunyatan sing ditambah minangka luwih saka pengalaman pangguna lan strategi keterlibatan, dudu alat push pariwara. Contone, pancen keren yen pindhah saka katrangan produk ing situs utawa kaca supaya bisa ndeleng ing ngendi produk kasedhiya ing sacedhake. Utawa kanggo pindhah saka informasi menyang keterlibatan interaktif. Amarga teknologi sing anyar lan anyar, perusahaan sing nggabungake saiki wis nemokake asil sing luar biasa. Amarga dadi luwih utama, aku ora yakin bakal bertahan. Aku bisa uga salah.

Salah sawijining kauntungan kampanye saiki yaiku sampeyan kudu ndhaptar aplikasi kanggo ndeleng paningkatan. Iki tegese dheweke ngerti sampeyan lagi ing ngendi lan sapa sampeyan nalika ndeleng kampanye AR. Download Aurasma ing iOS or Android piranti lan arahake gambar ing ngisor iki kanthi aplikasi.

Kampanye HP-Aurasma

ditambah-kasunyatan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.