7 Tuladhane sing Mbuktekake Sepira Kuwasa AR ing Pemasaran

ditambah Reality

Apa sampeyan bisa mbayangno halte bis sing nglipur nalika ngenteni? Bakal nggawe dinane luwih nyenengake, ya? Sampeyan bakal ngganggu sampeyan saka stres sing ditindakake saben dina. Sampeyan bakal nggawe sampeyan eseman. Napa merek ora bisa mikir babagan cara kreatif kanggo promosi produke? Oh ngenteni; padha wis rampung!

Pepsi nggawa pengalaman kaya ngono kanggo penumpang London ing taun 2014! Papan perlindungan bis ngluncurake wong-wong ing jagad alien, UFO, lan robot sing nyenengake sing njupuk sekitar lingkungane sing asline.

Wis taun 2018, lan iku isih dadi conto paling apik babagan kasunyatan tambah ing pemasaran sing kita weruh nganti saiki. Nanging dudu siji-sijine. Akeh merek sing wis ngandelake teknologi iki kanggo nggawe kampanye promosi sing sukses.

Apa sampeyan ngerti sebabe AR bisa digunakake? Amarga nyenengake! Iki uga ndadekake pengalaman interaktif, lan kaya sing diupayakake para ahli pemasaran. Iki uga nggawe presentasi produk sing luwih realistis, lan iku sing mesthi diterusake para pelanggan.

Apa sampeyan siyap kanggo conto liyane? Mangkene dhaptar 7 kampanye sing mbuktekake manawa kuat AR ing marketing:

  1. Aplikasi Moosejaw X-Ray

Moosejaw mung perusahaan sandhangan liyane, sing mung nerbitake katalog liyane. Barang kasebut keren, nanging kepiye sampeyan narik akeh pembeli nalika duwe akses menyang macem-macem merek kanthi katalog? - Sampeyan nggawe katalog khusus. Mangkene sing ditindakake Moosejaw ing taun 2011. Wis sawetara wektu kepungkur, nanging iki isih dadi conto panggunaan AR sing apik ing pemasaran.

Nalika dipasangake karo Aplikasi Moosejaw X-Ray, pangguna bisa mindhai kaca katalog lan mbukak model model. Dumadakan, katalog sampeyan biasane dadi pertunjukan jeroan.

  1. WWF & Mandiri: Ngirit Badhak

Apa kesamaan layanan Wildlife Fund lan layanan e-cash Bank Mandiri? Kaloro organisasi peduli babagan nylametake badhak, mula dheweke gabung kanggo nggawe kampanye iki. Nalika pemegang kertu ndownload aplikasi kasebut, dheweke bisa miwiti main game adhedhasar teknologi AR.

Iku ora mung game sing polos. Pangguna bisa ngrawat kewan kanthi menehi dhuwit elektronik. Kabeh sumbangan diarahake kanggo konservasi badhak.

  1. YouCam Makeup dening L'Oreal

Setahun kepungkur, L'Oreal lan Perfect Corp ngumumake kemitraan kasebut. Asile? - YouCam Makeup - aplikasi kecantikan AR sing ngidini wong nyoba produk dandanan kanthi merek. Dheweke bisa ndeleng kepiye produk kasebut katon ing warna kulit, lan bisa entuk informasi luwih lengkap babagan sadurunge tuku.

Aplikasi kasebut misuwur banget, kanthi luwih saka 3 yuta pangguna ing Android lan luwih saka 26K rating ing app Store… Lan kita ngerti carane angel nggawe wong menehi rating aplikasi. Iki dudu aplikasi dandanan sing biasa sampeyan lakoni. Pancen canggih banget lan asile realistis kaya sing diasilake.

go9rf9gmypm Tuladha Kasunyatan Ditambah

  1. Visualizer Perabot Sayduck

Katalog AR IKEA ana hit gedhe wiwit katon, nanging sampeyan ngerti iki dudu siji-sijine aplikasi saka jinis iki sing kasedhiya ing pasar? Sayduck malah luwih apik, amarga ora matesi sampeyan dadi pabrikan.

Aplikasi iki menehi fitur sing gampang, nanging efektif: sampeyan bisa mbayangake macem-macem jinis perabotan ing omah sampeyan. Sampeyan pengin kursi santai Eames sing kondhang nanging sampeyan ora ngerti kepiye tampilan ing ruang sampeyan? Sampeyan ora ngerti apa uga bakal entuk ottoman? Aplikasi kasebut mesthi bisa mbantu njupuk keputusan.

Tuladha Kasunyatan Ditambah

Sampeyan bisa uga kepengin ngerti: apa hubungane karo marketing? Ya, Sayduck kolaborasi karo merek desain utama, sing pengin nggawe pelanggan luwih yakin babagan tuku. Ing kono aspek bisnis diwiwiti.

  1. Kampanye Eceran AR Anyar kanggo Siswa

Kanggo nggawe busanane dadi luwih populer ing UEA, New Look ngluncurake kampanye AR sing nyenengake nganggo kertu siswa. Nggunakake pangguna kanggo nyampur lan cocog produk kanggo nemokake tampilan tandhane, nanging uga bisa ngakses konten tambahan lan penawaran khusus.

Iki minangka kampanye kasunyatan ditambah kaping pisanan ing Timur Tengah, lan mulane pancen ditrima kanthi apik. Kanthi liwat 10K interaksi saben wulan lan meh pitung menit keterlibatan rata-rata, mesthi nambah kesadharan merek ing antarane target target.

3. gambar layar

  1. Buku Colouring Disney Disney

Disney wiwit nggunakake AR kanggo nguripake buku pewarnaan ing taun 2015, nanging perusahaan kasebut terus ningkatake kampanye kasebut.

Buku pewarna mesthi nyenengake, nanging ora statis maneh. Nalika bocah-bocah ndeleng model liwat aplikasi AR, dheweke bakal entuk dimensi anyar. Iki minangka aplikasi teknologi sing gampang banget sing isih bisa mbukak kunci ton.

  1. Menu Pizza Pizza's AR

Kasunyatan augmented pancen serbaguna saengga bisa nemokake implementasine ing kabeh jinis industri. Rantai restoran ora ana sing istiméwa. Pizza Hut nemokake cara kreatif banget kanggo nambah menu liwat teknologi AR.

Aplikasi iki digawe dening Engine Creative; agensi sing padha karo aplikasi New Look sing kasebut ing ndhuwur.

Wektu iki, tim nggawe tantangan sepele sing nggawe menu Pizza Hut dadi luwih nyenengake. Pangguna mung nggunakake aplikasi Ogle kanggo mindai gambar pemicu. Sing nggawa dheweke menyang game tantangan trivia lan kesempatan kanggo menang metu kulawarga. Aplikasi kasebut uga ngaktifake browsing ing menu lan pesen langsung. Presentasi 3D kanggo panganan nggawe sampeyan luwih lapar.

Kita durung nemokake kekuwatan Pemasaran AR sing Sejatine

Conto kasebut nuduhake kepiye sukses implementasi kasunyatan sing ditambah ing pemasaran bisa ngasilake asil sing apik. Nanging apa sing paling apik sing bakal kita tingali? Pancen ora! Teknologi iki mbukak jagad kesempatan. Kita mung kudu njelajah luwih lengkap lan mikir babagan ide-ide anyar sing bisa narik kawigaten para pamirsa.

Sampeyan wis duwe sawetara konsep sing kudu dipikirake, bener? Cathet ide sampeyan; bisa uga nggawa sampeyan menyang kampanye promosi sing paling apik!           

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.