Kepiye Realita Augmented Bisa Nggawe Pemasaran Influencer?

Coba Virtual kanggo Kasunyatan Ditambah

COVID-19 wis ngowahi cara blanja. Kanthi pandemi sing nemen, para konsumen milih tetep tetep tuku barang kanthi online. Pramila konsumen luwih akeh nggawe pengaruh kanggo video babagan apa wae wiwit nyoba lipstik nganti main game video favorit. Kanggo luwih lengkap babagan efek pandemi babagan pemasaran lan rega influencer, waca sinau anyar

Nanging kepiye carane bisa digunakake kanggo barang-barang sing kudu bisa dipercaya? Tuku lipstik sing wis sampeyan sampel ing toko iku adoh banget saka pesen supaya ora katon. Kepiye sampeyan ngerti carane bakal katon ing rai sadurunge tuku? Saiki ana solusi lan influencer nuduhake cara kanthi konten sing nyenengake, asli, lan nglipur.

Saiki, kita kabeh wis ndeleng ditambah kasunyatan (AR) ing sawetara wujud. Sampeyan bisa uga wis ngelingi para influencer nuduhake video awake dhewe nganggo kuping lan irung kirik digital sing lucu, utawa saringan umur ing rai. Sampeyan bisa uga ngelingi sawetara taun kepungkur nalika kabeh nggunakake telpon kanggo ngoyak karakter Pokemon ing saindenging kutha. Kuwi AR. Butuh gambar sing digawe komputer lan superimpose ing telpon, supaya sampeyan bisa ndeleng Pikachu ngadeg ing ngarep sampeyan, utawa ngowahi cara pasuryan sampeyan. AR wis populer ing media sosial amarga regane hiburan. Nanging luwih akeh potensial ing jagad ecommerce. Kepiye yen sampeyan bisa ndeleng lipstik kasebut ing raine tanpa tangi saka kursi? Kepiye yen sampeyan bisa nyoba kanthi tampilan sing beda-beda saka kenyamanan lan keamanan omah sampeyan, malah sadurunge entuk kertu kredit? Kanthi AR, sampeyan bisa nindakake kabeh lan liya-liyane. 

Akeh merek sing nggunakake teknologi iki, sing diarep-arep bakal terus apik. Wiwit dandanan nganti pucuk nganti sepatu, para pemasar nemokake cara anyar sing inovatif kanggo nggunakake teknologi sing apik iki. Daripada kuping kirik sing lucu, sampeyan bisa nyoba nganggo kacamata anyar utawa rolas. Tinimbang pelangi lan mega ngambang ing ndhuwur sirah, sampeyan bisa nyoba warna rambut anyar kanthi ukuran. Sampeyan bisa mlaku-mlaku nganggo sepatu olahraga virtual. Lan visual saya saya realistis ing kabeh wektu.

Coba-coba Virtual

Coba-coba virtual, kaya sing diarani tren anyar iki, nyenengake lan bisa uga kecanduan para konsumen umume. Kira-kira 50 yuta pangguna jaringan sosial bakal nggunakake AR ing taun 2020. Dadi, apa pengaruh sing bisa ditindakake para pengaruh ing kabeh perkara kasebut? Kanggo miwiti, coba-coba dhewe bakal tekan atusan yuta pengikut ing industri fashion lan kecantikan, nuntun konsumen langsung menyang aplikasi merek favorit kanggo muter dhewe. Merek sing durung entuk AR bakal nemokake yen ana pengaruh amarga pengaruh influencer ngirim pandhereke akeh kanggo nyoba teknologi paling anyar.

Nalika teknologi AR saya apik, para influencer malah ora prelu nduwe barang sandhangan kanggo pamer carane katon, tegese luwih akeh konten kanthi laju sing luwih cepet. Bayangake kemungkinan minangka tim pengaruh kanggo pameran fashion virtual langsung. Acara online sing akeh banget bisa digawe babagan konsep klompok pengaruh nyoba ing klambi sing padha kanggo pamer carane bakal ditampilake ing macem-macem bentuk awak lan ukuran. Lan kabeh mau bisa diatur tanpa ana sing metu saka ruang tamu.

Nanging upaya mode lan kaendahan ora mung digunakake kanggo AR. Minangka alat demo sing kuat, AR minangka jawaban kanggo para influencer kanggo nampilake produk sing pancen kudu dideleng liwat video. Iki tegese nduduhake panggunaan produk rambut sing bener, nanging bisa uga kalebu ing industri kayata industri pamer, kayata pamer game video. Ing industri rumah tangga, IKEA ngluncurake app sing diarani IKEA Place, sing bakal ngidini pangguna nyoba macem-macem perabotan ing omah sadurunge tuku, nggawa ing omah, lan nyoba ngupayakake kabeh.

Envisi acara online sing pengaruhe nuduhake sampeyan kepiye carane nggawe tur ing omah lan milih kanthi nyata babagan tabel anyar sing bakal dilebokake ing ruang makan. Ana akeh ruang kanggo kreativitas nalika teknologi mekar.

Kita wis ngerti manawa Youtube mbledhosake video saka para influencer nalika pandherek kepengin jinis konten anyar. Meh limang milyar video ditonton saben dina ing Youtube dening luwih saka 30 yuta pamirso. AR ateges dandan miturut format kasebut. Iki minangka iklan generasi sabanjure. Lan amarga kemungkinan AR bisa ngluwihi marketing menyang aplikasi nyata kayata pendidikan lan pembelajaran perusahaan, teknologi kasebut bakal terus apik. Merek sing luwih cepet njupuk kauntungan saka apa sing bisa ditindakake pemasaran pemasaran, dadi luwih apik.

Kanggo sinau luwih lengkap babagan marketing influencer x AR lan cara nggawe merek sampeyan menyang level sabanjure, sampeyan bisa ngubungi kita lan ana wong saka tim sing bakal tekan sajrone 24 jam. 

Hubungi A&E

Babagan A&E

A&E minangka agensi digital sing duwe paling gedhe portofolio klien saka Fortune 500 perusahaan kayata Wells Fargo, J&J, P&G, lan Netflix. Pendhiri kita, Amra lan Elma, minangka pengaruh mega kanthi luwih saka 2.2 yuta pengikut sosial; deleng luwih lengkap babagan A&E ing ForbesBloomberg TelevisionFinancial TimesInc., Lan Video Insider Bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.