AudioMob: Nelpon ing Adol Taun Anyar Kanthi Iklan Audio

Iklan Audio Audiomob

Iklan audio nyedhiyakake cara sing efektif, target banget, lan aman kanggo merek supaya ora rame lan ningkatake penjualan ing Taun Anyar. Muncul pariwara audio cukup anyar ing industri ing sanjabane radio nanging saiki wis nggawe swara rame. Ing antarane rame kasebut, iklan audio ing game seluler ngukir platform dhewe; ngganggu industri lan tuwuh kanthi cepet, merek ndeleng kalender iklan sing luwih dhuwur ing game seluler. Lan masarakat saya akeh muter game seluler, golek cara anyar kanggo ngisi rasa bosen. 

AudioMob minangka pelopor format anyar iki: Google kanggo Startup sing nggawe iklan audio sing didhukung ing game seluler. Format iklanane pancen aman lan bisa dilebokake, kanthi potensial merek bisa dadi kendel lan kreatif kanggo nggayuh pamirsa. 

Lanskap pariwara luwih rame tinimbang saiki, lan kanthi akeh toko fisik ditutup amarga kunci ing perang perang online bakal luwih kompetitif tinimbang sadurunge. Mula, merek kudu luwih trampil nggunakake pariwara taun iki supaya bisa entuk asil lan nggayuh asil sing dikarepake; iklan audio nyedhiyakake kendaraan sing sampurna kanggo nindakake iki.

Konsumen Panjaluk Pengalaman Pariwara sing Luwih Apik

2020 wis setaun kaya taun liyane, lan kanthi wektu sing suwe ing omah, pariwara klasik wis nyepetake ruang media. Lockdown nuwuhake monoton menyang jagad iki, kanthi kerja ing omah, mangan saka omah lan dolanan saka omah saiki dianggep normal.

Blanja Taun Anyar taun iki bakal beda-beda: metu saka lawang lan adol adol pungkasan kabeh bakal virtual. Kanthi akeh toko fisik sing ditutup kanggo umum, dodol kasebut digawa online, lan pengecer bisa ngati-ati ing musim sing luwih garing. Kanthi rata-rata Natal mbuwang taun 2020 samesthine bakal mudhun 7% dibandhingake taun kepungkur, kanthi 1.5 juta milyar, kampanye iklan kudu ngupayakake game kasebut supaya konsumen bisa larang.

Hiburan minangka pokok urip kunci, kanthi TV, film, podcast lan game seluler kabeh bakal nggawe jurang antarane jarak sosial lan sambungan virtual. Masalah kanggo merek yaiku eksposur liwat format klasik: konsumen tetep kepenginan beda-beda nalika mripate ndeleng iklan repetitif visual liyane. Taun Anyar iki minangka wektu sing pas kanggo merek ngupaya, lan entuk tren anyar kanggo maju saka pesaing.

Gameplay Apa Kunci

Sumber daya sing durung ditrapake kanggo para pengiklan, game seluler mung ngasilake 48% saka total pendapatan game ing saindenging jagad iki, kanthi $ 77 milyar ageng. Game seluler wis apik ing hiburan kunci, lan ora mung kanggo para remaja enom sing stereotip. Demografi game wis berkembang sajrone pirang-pirang taun, lan target pasar dumadakan dadi luwih jembar.

Saiki, 63% tukang game seluler minangka wanita kanthi umure rata-rata pemain game wanita, umure 36 taun. 

MediaKix, Statistik Pemain Game Wanita

Game seluler nyedhiyakake kesempatan gedhe kanggo nggayuh merek kanthi fokus sing luwih jelas babagan demografi target. Platform kasebut bisa nyedhiyakake pamirsa sing durung dituku lan nyambungake merek menyang konsumen kanthi langsung. Ing istilah sing gampang, game seluler bisa nyambungake merek karo pamirsa luwih saka 2.5 milyar pemain ing saindenging jagad: jangkauan merek paling gedhe ing kabeh industri hiburan. Kanggo njupuk kauntungan saka dodolan Taun Anyar sing populer, merek kudu ngrungokake panjaluk para konsumen, lan pasar: ora bakal dadi tujuan kanggo narik perhatian menyang game seluler minangka aliran pendapatan potensial sing gedhe.

Audio - Watesan Anyar

Iklan audio ora maneh minangka megaphone siaran radio wiwit puluhan taun kepungkur. Dheweke bisa dadi elegan, lancar, lan nggawe pengalaman sing nggambarake kontak manungsa sejati.

Kanthi speaker cerdas kanthi swara ditrapake kanthi permanen ing pirang-pirang omah ing AS, iklan audio digital luwih akeh. Dheweke uga luwih becik ditampa:

  • Kanthi 58% konsumen nemokake iklan audio pamicara sing cerdas kurang ngganggu tinimbang bentuk liyane, dene 52% ujar manawa dheweke uga luwih apik!
  • Efektivitas biaya iklan audio ora ana gandhengane karo, 53% saka konsumen sawise tuku liwat iklan audio.

Ing game seluler, iklan audio bisa ditindakake kanthi luwih cepet supaya bisa dirasakake kaya kasunyatan: iklan kasebut bisa dicakup kabeh karo kerangka kreatif, menehi merek efek sing seger lan sregep kanggo pariwara.

Sampeyan bisa uga nggawe game kasebut ing sekitar iklan audio sing wis integral, nambah kabeh pengalaman kanggo gamer: kayata radio internal ing Big Brother: The Game sing bubar, sing nggunakake format iklan AudioMob kanggo nawakake iklan audio sajrone game.

Pangembangan DSP sing sukses wis diselehake AudioMob ing pucuk pariwara audio ing game, dadi format sing luwih disenengi para pangembang. Gerakan alami tumuju pariwara ing game sing ora ngganggu, ndadekake ngarep lan tengah audio.

Iklan audio ngaktifake para pemain supaya terus muter nalika dikepung karo pariwara kasebut; dheweke ora cukup gangguan kanggo ninggalake game nanging isih melu merek. Kanggo konsumen, menang amarga bisa terus dolanan; kanggo merek, dheweke isih entuk ekspos sing akeh lan saya target; lan pangembang bisa njamin pengalaman pangguna sing ora terganggu lan nyenyet.

Minangka win win win lan kesempatan kanggo tampil metu saka akeh wong nalika akeh merek sing gelut kanggo panggung tengah.

Rungokake Merek!

Iklan audio ana ing lintasan munggah gunung, kanthi prediksi bakal tuwuh 84% saka 2019 nganti 2025, lan AudioMob nawakake solusi sing resik lan elegan kanggo merek supaya bisa mlebu ing pasar. Kanthi akeh toko fisik ditutup lan kampanye Taun Anyar dadi luwih kreatif, papan perang kanggo merek isih ana kebutuhan sing kudu ngungguli pesaing.

AudioMob sawetara kesempatan gedhe kanggo merek ngilangi gangguan industri: game seluler minangka lingkungan sing lumayan subur kanggo plancongan iklan kanthi tekan akeh pamirsa nalika iklan audio nduwe pengalaman sing nyenyet lan ora ngganggu para pemain.

Iklan audio bisa ningkatake jarak pajanan Taun Anyar ing ndhuwur taun 2020, lan AudioMob ndorong industri kasebut kanggo nggawe iklan audio sing luwih apik, luwih nyenengake, lan immersive.

Kunjungi AudioMob Kanggo Informasi Liyane

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.