Transkrip Audio lan Video Gampang: Speechpad

transkripsi

Nalika kita wis nulis babagan Optimisasi Youtube biyen, salah sawijining kunci yaiku nduwe katrangan rinci. Youtube durung transkripsi lan interpretasi verbiage ing video (durung), dadi gumantung karo informasi sing sampeyan rinci ing katrangan video sampeyan isih kritis.

Jay Baer saka Cekake lan Ngonversi dianjurake Papan pidato kanggo kita. Dheweke wis transkrip luwih saka 1,230,645 menit audio lan video kanggo klien gedhe lan cilik.

Cara kerja Speechpad

  1. Gawe akun - Kanggo entuk transkripsi file audio utawa video sampeyan luwih dhisik kudu nggawe akun. Nggawe akun butuh wektu kurang saka 30 detik; jeneng, alamat email, lan sandhi. Ngono wae.
  2. Upload file sampeyan - Sawise nggawe akun, sampeyan bisa langsung ngunggah file langsung saka komputer utawa ngarahake file sing wis online. Sampeyan bisa ngunggah file siji-siji utawa akeh sing sampeyan pengin ing siji upload. Saiki dheweke ndhukung format file audio lan video ing ngisor iki: aac, aif, aiff, amr, au, avi, cda, dct, dss, gsm, flac, flv, m4a, m4v, mpeg, mpg, mid, Mov, mp2, mp3 , mp4, mpga, ogg, raw, shn, sri, video, vox, wav, wma, lan wmv.
  3. Rampungake sampeyan - Sawise sampeyan ngunggah file, sing kudu sampeyan lakoni yaiku ngerti yen sampeyan pengin transkripsi rampung. Dheweke nawakake telung pilihan wektu turnaround: Seminggu ($ 1.00 / menit), 48 Jam ($ 1.50 / menit) lan 24 Jam ($ 2.50 / menit)

Luwih cepet yen sampeyan pengin transkripsi rampung, luwih akeh regane; ora kaget ana. Ora preduli wektu turnaround, sampeyan bakal ngerti persis yen biaya saben transkripsi sadurunge pesen. Ora ana biaya sing didhelikake, wektu.

4 Komentar

  1. 1

    Aku bisa mbuktekake, Speechpad minangka layanan sing apik kanthi antarmuka sing resik, sederhana lan layanan sing bisa dipercaya kanthi cepet. Kita nggunakake kanthi rutin.

  2. 2

    Aku seneng karo SpeakerText amarga integrasi gampang karo YouTube. Dheweke uga duwe alat interaktif apik sing bisa digunakake nalika masang transkripsi video ing blog.

  3. 3

    Aku wis ngerti siji bab sing disebutake manawa biaya minimum kanggo layanan transkripsi, Ora Cocog kanggo YouTube, Vimeo. Apa tegese kita kudu milih rencana sing luwih dhuwur?

    • 4

      Kanthi produk $ 1 / menit saka Speechpad, sampeyan entuk transkripsi tanpa prangko wektu. Yen sampeyan pengin subtitle sing bisa dikirim menyang youtube, sampeyan kudu pesen katrangan (wiwit $ 1.50 / menit). Rega gedhe kanggo kualitas sing sampeyan entuk.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.