Napa Audio Out-Of-Home (AOOH) Bisa Mbantu Nuntun Transisi Saka Cookie Pihak Katelu

Audio Out-Of-Home Advertising lan Cookieless Future

Kita wis ngerti yen jar cookie pihak katelu ora bakal kebak nganti suwe. Kode cilik sing manggon ing browser kita nduweni daya kanggo nggawa akeh informasi pribadhi. Dheweke ngidini para pemasar nglacak prilaku online wong lan entuk pangerten sing luwih apik babagan pelanggan saiki lan potensial sing ngunjungi situs web merek. Dheweke uga mbantu para pemasar - lan pangguna internet rata-rata - luwih efektif lan efisien ngatur media.

Dadi, apa masalahe? Gagasan sing nyebabake cookie pihak katelu pancen apik, nanging amarga masalah privasi data, wektune kanggo owah-owahan sing nglindhungi informasi konsumen. Ing AS, cookie isih tetep milih metu tinimbang milih. Amarga cookie ngumpulake data browsing, pamilik situs web uga bisa ngedol data sing diklumpukake menyang pihak katelu liyane, kaya pengiklan. Pihak katelu sing ora sopan sing wis tuku (utawa nyolong) cookie data bisa nggunakake informasi kasebut kanthi ora sopan kanggo nindakake kejahatan cyber liyane.

Pemasar wis wiwit mikir babagan carane opsi iklan digital bakal diganti yen jar cookie kosong. Kepiye para pemasar bakal nglacak prilaku kanthi efektif? Kepiye carane bisa nglayani iklan sing cocog karo target pamirsa? karo Audio Out-of-Home (AOH), pemasar nggunakake atribusi kanggo netepake nilai utawa ROI saluran sing nyambungake merek menyang pelanggan potensial.

Untunge, ana macem-macem taktik marketing corong ngisor sing digunakake saiki sing bakal entuk relevansi ing jagad pasca-cookie. Industri pemasaran isih njelajah kepiye masa depan tanpa cookie sing gumantung ing iklan sing ditargetake. Kita isih bakal duwe cookie pihak kapisan sing digawe dening domain host kanggo ngumpulake analytics kanggo pamilik situs web. Merek bisa nggunakake iklan adhedhasar kontekstual liyane, fokus ing personalisasi, lan target pamirsa adhedhasar lokasi lan wektu. 

Nanging cookie pihak pisanan ora mung solusi kanggo ngumpulake lan mbangun informasi pelanggan kanggo ngembangake kampanye iklan sing ditargetake. Pemasar lan merek nggunakake strategi efektif liyane: Audio Out-of-Home.

Personalisasi Tanpa Invasi Privasi

Konsep sing luwih anyar kanggo nggabungake iklan audio sing ditargetake menyang toko, AOOH nggabungake konteks lingkungan blanja karo unsur pemasaran audio. Kanthi nggabungake iklan kasebut menyang pasar AOOH terprogram, para pemasar bisa krungu aktivasi corong ngisor kaya tuku, sale, coupon kanggo nggayuh pelanggan ing pungkasan lelungan tuku. 

Merek nggunakake AOOH kanggo pengalaman pelanggan ing toko sing paling efektif, nyebarake iklan program langsung menyang pembeli sing melu, mengaruhi keputusan tuku langsung ing titik tuku. 

Nggabungake AOOH minangka panggonan lan promosi ing campuran marketing nawakake kesempatan sing apik kanggo nggampangake transisi saka cookie pihak katelu, utamane amarga personalisasi lan data tetep dadi kunci sukses kampanye iklan taun ngarep. Merek lan departemene kudu mikir ing njaba kothak lan nggunakake medium sing luwih ditargetake sing dirancang kanggo menehi pengalaman unik lan pribadi kanggo para pembeli. 

Teknologi AOOH ora mbutuhake data pribadhi supaya bisa digunakake kanthi efektif. Ndhukung iklan kontekstual lan solusi terprogram - lan tinimbang nambang data pembeli individu, fokus ing pengalaman pelanggan ing toko.

Media AOOH tekan saben wong sing toko ing lokasi bata-lan-mortir. Dirancang kanggo konsumsi pasif, ora tau dadi saluran media siji-kanggo-siji. Sampeyan ora perlu kuwatir babagan faktor creepiness saiki karo cookie pihak katelu amarga AOOH adhedhasar venue, ora piranti-tartamtu. Demografi lan prilaku pembeli ora asale saka data pribadhi. Iki ngidini para pemasar kanggo ngatur lan ngirim pengalaman pribadi ing toko nalika tundhuk karo undang-undang privasi.

Saka perspektif programmatic, AOOH tansah aktif lan siap. Nalika isih gumantung ing Platform Sisi Permintaan (DSP) kanggo nargetake pamirsa, AOOH ngimbangi jagad tanpa cookie kanthi nargetake papan lan nargetake produk ing rak. Iki minangka wektu sing paling cocog kanggo AOOH nambah kehadirane ing ruang terprogram lan para panuku njupuk kauntungan saka lingkungan sing kita lebokake. 

AOOH Menehi Kauntungan Pemasar

Ing donya cookie pasca pihak katelu, merek sing nggunakake AOOH bakal entuk keuntungan. Nalika data pihak katelu ora ngasilake akeh informasi babagan prilaku konsumen, kanthi nglacak kabeh riwayat telusuran pangguna internet. Kaya data pihak pisanan, sing mung ngumpulake informasi kanggo mbangun hubungan, AOOH menehi kesempatan sing sampurna kanggo nambah kasetyan merek lan kepercayaan konsumen.

Cookie pihak katelu dikembangake minangka alat kanggo mbantu merek ngerti pelanggan, ngumpulake wawasan saka data sing diklumpukake kanggo nyedhiyakake pengalaman iklan online sing paling dipersonalisasi lan ditargetake. Kurang pengawasan sing konsisten bebarengan karo paningkatan data sing diklumpukake ditambahake kanggo rasa ora nyaman konsumen kanthi jumlah informasi pribadhi sing bisa diklumpukake merek tanpa ijin sing jelas. 

AOOH isih pribadi nanging ora ngiyanati kapercayan merek. Amarga iki minangka solusi pengalaman audio adhedhasar lokasi, AOOH nawakake kesempatan unik kanggo nglengkapi pesen pribadi liyane kayata iklan seluler utawa merek donya fisik. Iku campuran seamlessly menyang lingkungan customer - lan iku uga-posisi kanggo muter peran anjog sukses ing kampanye iklan taun sabanjuré.

Nalika kita nyedhaki 2022, iklan terprogram terus sinau lan berkembang. Pandemi nambah anggaran program, lan kabutuhan fleksibilitas bakal terus nambah akselerasi kasebut. Nyatane…

Anggaran program 2022 rata-rata $ 100 milyar bakal nyebabake kenaikan dramatis ing konsumen sing blanja barang-barang penting ing toko. 

Tren Iklan Terprogram, Statistik, & Warta

COVID-19 mbantu nyurung pertumbuhan audio, kanthi streaming musik lan podcast. Ing taun 2022, kita narik kawigaten para konsumen kanthi pesen kreatif lan kontekstual ing lingkungan blanja liwat AOOH. Iku wektu kanggo evangelize nilai AOOH lan ngajari pengiklan lan pemasar babagan impact langsung ing dodolan produk.

Waca Babagan Vibenomics Kontak Vibenomics