Audiense Connect: Platform Pemasaran Twitter Paling Maju kanggo Perusahaan

Pemasaran Twitter Audiense

Sanajan akeh jagad sing nggunakake saluran media sosial liyane, aku terus dadi penggemar Twitter sing gedhe banget. Lan Twitter terus mbantu ngeterake lalu lintas menyang situs pribadi lan profesional, mula aku ora bakal nyerah kapan wae!

Audiense Nyambung minangka platform sing dibangun kanggo Marketing Twitter perusahaan lan dipercaya dening ewu merek lan agensi ing saindenging jagad kanggo:

  • Manajemen lan Analisis Komunitas - Goleki informasi sing akurat babagan komunitas sampeyan ing Twitter. Sinau pengikut sampeyan kanthi jero lan sesambungan kanthi efisien karo dheweke
  • Chatbots & Siaran - Kanthi pangembang Chatbot Audiense Connect, sampeyan bisa nggawe chatbot pilihan dhewe kanthi mung sawetara klik. Melu langsung karo pelanggan / pelanggan.
  • Ngawasi Lanjut & Ngrungokake - Rangkep jangkoan global wektu nyata lan sejarah (wiwit 2006) konten Twitter. Audiense nyedhiyakake analisis obrolan lan nargetake kampanye siji-klik.
  • Pemirsa Disesuaikan Twitter kanggo Pariwara - Gawe pamirsa sing dirancang khusus ing pasar ing Twitter. Ora preduli carane ceruk utawa jembar target target sampeyan. Sinkronisasi terus karo akun Twitter Ads sampeyan.

Fitur Audiense Connect

Wektu Paling Apik Kanggo Tweet

  • Wektu paling apik kanggo Tweet - Temokake kapan wektu sing paling apik kanggo tweet lan njupuk kauntungan saka saben tweet sing dikirim. Goleki wektu tweet paling apik saka conto pangguna khusus lan sinaoni nalika pamirsa online.

Telusuri Komunitas Twitter Sampeyan

  • Telusuri Komunitas Twitter Sampeyan - Goleki informasi sing akurat babagan komunitas sampeyan kanthi macem-macem kritéria, ngerti pandherekipun kanthi jero lan sesambungan kanthi efisien karo wong-wong mau. Tandhani banjur tambahake informasi Twitter.

Nyaring, Tututi, lan Tutup Twitter

  • Nyaring, Tututi, lan Tutup Twitter - Temokake pandherek anyar lan tindakake kanthi gampang. Dadi pinter lan sopan. Wenehake tindakake yen kabijakan sampeyan. Ndeteksi kanca sing rame, spammer potensial, lan pangguna sing ora aktif. Mangga waca aturan lan kabijakan Twitter.

Analisis Pesaing Twitter

  • Analisis Pesaing Twitter - Bandhingake karo akun Twitter utawa pesaing liyane supaya sampeyan bisa ngerti sapa sing luwih akeh pengikut lan sapa, sapa sing luwih tweet, apa sing umume di tweet dll.

Pamirsa Twitter lan Wawasan Komunitas

  • Pamirsa Twitter lan Wawasan Komunitas - Yen sampeyan pengin ngerti kualitas komunitas Twitter, iki minangka laporan sing sampurna: diagram zona wektu, diagram basa, pangguna miturut jumlah pengikut, pangguna miturut kegiatan anyar, lsp.

Ngatur Dhaptar Twitter

  • Ngatur Dhaptar Twitter - Atur pengikut lan kanca kanthi nggawe dhaptar Twitter. Melu karo wong sing cocog kanggo cara komunikasi sing luwih efisien.

Tukang Aturan Otomatisasi Twitter

  • Tukang Aturan Otomatisasi Twitter - Ngirit wektu kanthi nggawe aturan otomatis nalika ana wong sing prelu melu sampeyan. Contone: kirim email yen ana wong sing nduwe luwih saka 20,000 pengikut. Smart, bener?

Twitter lan Chatbots Pesen Langsung

  • Twitter lan Chatbots Pesen Langsung - Kanthi pangembang Chatbot Audiense Connect, sampeyan bisa nggawe chatbot pilihan ing sawetara klik lan melu karo pelanggan utawa pelanggan liwat Twitter nggunakake Pesen Langsung kanthi otomatis.

Twitter Analytics

  • Analytics Analytics - Lengkapi Analytics gratis sing diwenehake Twitter kanthi pangerten total babagan sing nggawe tweet sing luwih apik. Tambahake menyang dhaptar, utawa target liwat pamirsa sing Disesuaikan Twitter ing kampanye mengko.

Laporan Persimpangan Twitter

  • Laporan Persimpangan Twitter - Temokake prapatan sing migunani lan ngerti hubungan antarane pamirsa kanggo entuk kapinteran sing dibutuhake kanggo fokus ing target pamirsa tartamtu. Delengen carane efektif strategi sosial kanggo masing-masing lan deleng akun saka sektor pasar sing padha sing duwe pangguna sing padha.

Laporan Affinity Twitter

  • Laporan Affinity Twitter - Laporan Afinitas nyedhiyakake cara visual kanggo luwih ngerti minat para pamirsa lan supaya bisa nggawe keputusan luwih lengkap babagan konten mbesuk sing bakal cocog karo pamirsa iki. Jalanake Laporan Afinitas kanggo ndeleng pamirsa sing ngetutake paling ora ing Twitter.

Manajer Pemirsa Twitter

  • Manajer Pemirsa Lanjut Twitter - Nggabungake pilihan saringan profil pangguna, hubungan sosial, lan kegiyatan pangguna kanthi cepet lan gampang kanggo nggawe pamirsa sing wis nggawe pribadi sing bisa ningkatake kaitan lan kinerja kampanye Twitter lan Organik.

Ngawasi Twitter

  • Ngawasi Twitter - Rangkep jangkoan global wektu nyata lan sejarah (wiwit 2006) konten Twitter. Audiense nyedhiyakake analisis obrolan lan nargetake kampanye siji-klik.

Pamirsa sing Disesuaikan Twitter

  • Pamirsa sing Disesuaikan Twitter - Gawe pamirsa sing dirancang khusus ing pasar ing Twitter. Ora preduli carane ceruk utawa jembar target target sampeyan. Sinkronisasi terus karo akun Twitter Ads sampeyan.

Coba Audiense Connect

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.