Wawasan Pemirsa: Piranti Lunak Intelijen lan Analisis Segmentasi Pemirsa

Wawasan Pemirsa - Platform Segmentasi lan Analisis Pemirsa

Strategi lan tantangan utama nalika ngembangake lan marketing merek yaiku ngerteni sapa pasar sampeyan. Pemasar gedhe ngindhari godaan kanggo ngira amarga kita asring bias ing pendekatan kita. Crita anekdot saka pembuat keputusan internal sing duwe hubungan karo pasar asring ora nemokake tampilan umum pamirsa amarga sawetara alasan:

  • Prospek utawa pelanggan sing paling banter ora kudu rata-rata utawa prospek utawa pelanggan sing paling apik.
  • Nalika perusahaan bisa duwe basis klien sing signifikan, ora ateges duwe basis klien sing tepat.
  • Sawetara segmen ora digatekake amarga cilik, nanging ora kudu amarga bisa ngasilake investasi pemasaran paling dhuwur.

Data sosial minangka tambang emas kanggo nemokake pamirsa lan segmen amarga akeh data sing kasedhiya. Pembelajaran mesin lan kemampuan kanggo ngolah data kasebut ngidini platform kanggo ngenali segmen pamirsa kanthi cerdas lan nganalisa prilaku, menehi wawasan sing bisa ditindakake sing bisa digunakake para pemasar kanggo target, nggawe pribadhi, lan entuk asil sing luwih apik.

Apa Audience Intelligence?

Intelligence pamirsa yaiku kemampuan kanggo mangerteni pamirsa adhedhasar analisis data individu lan agregat babagan konsumen. Intelligence pamirsa platform menehi wawasan babagan segmen utawa komunitas sing mbentuk pamirsa, psikografik lan demografi pamirsa nalika duwe kemampuan kanggo nyambungake segmen pamirsa menyang platform ngrungokake lan analytics sosial, alat pemasaran influencer, platform iklan digital lan suite riset pemasaran utawa konsumen liyane.

pamirsa

Wawasan Pemirsa Intelijen Pemirsa

Audiense mbantu merek kanggo ngenali pamirsa sing relevan kanthi wawasan sing bisa ditindakake sing mbantu menehi informasi babagan strategi kanggo ngembangake bisnis sampeyan. Kanthi Audiense Insights, sampeyan bisa:

  • Ngenali pamirsa utawa segmen apa wae - pamirsa ngidini sampeyan ngenali lan ngerti pamirsa apa wae, ora ketompo carane spesifik utawa unik kanggo nindakake analisis pamirsa sosial. Gabungke akeh opsi filter kanthi gampang nalika nggawe laporan, kayata profil pangguna, afinitas, demografi lan peran proyek, nggawe segmen pamirsa sing dipersonalisasi. bersenjata karo Wawasan Pemirsa sampeyan bisa nemokake intelijen pamirsa kanggo nggawe keputusan marketing sing luwih apik, adaptasi target, nambah relevansi lan mimpin kampanye kinerja dhuwur ing skala.

Wawasan Pemirsa - Ngenali pamirsa utawa segmen apa wae

  • Langsung ngerti sapa sing nggawe target pamirsa - Wawasan Pemirsa ditrapake learning machine kanggo langsung ngerti sapa sing nggawe target pamirsa, kanthi nganalisa hubungan antarane wong sing nggawe. Ngluwihi segmentasi tradisional adhedhasar umur, jender lan lokasi, saiki sampeyan bisa nemokake segmen anyar adhedhasar kapentingan lan kapentingan wong. ngerti target pasar saiki ing tingkat sing luwih jero. Platform intelijen pamirsa ngidini sampeyan mbandhingake segmen karo garis dasar utawa pamirsa liyane lan nggawe benchmark karo segmen, negara utawa pesaing liyane.

Intelijen Pemirsa - Langsung ngerti sapa sing dadi target pamirsa

  • Milik data sampeyan - nyawiji Wawasan Pemirsa karo data utawa visualisasi sampeyan dhewe. Cukup ngekspor laporan sampeyan menyang PDF or PowerPoint format kanggo nggunakake wawasan sing paling relevan babagan pamirsa ing dek presentasi sampeyan. Utawa, ngekspor saben wawasan menyang a CSV file supaya sampeyan bisa kanthi gampang ngolah, nuduhake utawa nggabungake ing organisasi sampeyan.

Integrasi Audiense Insights karo data utawa visualisasi sampeyan dhewe

Cara Nggawe Laporan Intelijen Pemirsa Gratis

Mangkene video ringkesan babagan cara nggunakake pamirsaRencana gratis kanggo nggawe laporan Insights nggunakake tuntunan nggawe pamirsa dhasar. Aja nganti tembung dhasar ngapusi sampeyan, sanadyan. Laporan kasebut nyedhiyakake demografi, geografis, basa, bio, umur, sosioekonomi, afinitas merek, pengaruh merek, kapentingan, afinitas media, konten, kepribadian, pola pikir tuku, kabiasaan online, lan 3 segmen paling dhuwur!

Gawe Analisis Wawasan Pemirsa Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo pamirsa lan aku nggunakake link ing artikel iki.