Bebayane ora nggatekake, Konteks

Depositphotos 26983473 s

Kita wis wawancara apik karo Mark Schaefer ing podcast babagan postingane, Kepiye fisika media sosial mateni strategi pemasaran sampeyan. Mark nyedhiyakake bukti manawa saben perusahaan kudu ngupayakake nyedhiyakake konten sing luar biasa, volume konten sing luwih dhuwur lan ngirim konten kasebut ing pamirsa.

Rungokake Wawancara Mark Schaefer

Sawetara wong ngarani konten cemilan iki lan sawetara nugget. Ana bledosan konten iki amarga media visual kayata Pinterest, Instagram lan Vine. Amarga tuwuhing konten sing gampang dicerna, mitos sing disebar ing saindenging pemasaran lan internet yaiku Jangkoan perhatian konsumen saya suwe saya suwe. Multi-tasking, gangguan, email, telpon, app… kabeh kudu njupuk fokus saka tugas sing lagi ditindakake.

Aku nelpon BS.

Ora BS babagan saran Mark, sing dakkarep ora bisa digunakake. Aku nelpon BS manawa kawicaksanan rata-rata bisnis utawa konsumen saya sithik. Aku percaya yen perhatian lan fokus luwih gedhe tinimbang sadurunge. Aku percaya konsumen nggunakake telusuran, media sosial lan alat supaya luwih efisien nganggo informasi tinimbang sejarah sadurunge. Rong puluh taun kepungkur, kita ora duwe kesempatan kanggo nemokake lan riset kanthi tliti babagan tuku sabanjure saka telapak tangan. Kita mung kudu ngandelake profesional sales lan materi pemasaran. Tuku lan keputusan digawe ing tangan salaman lan kadhangkala ora ana gayane.

Ing jaman Internet, diarani minangka informasi superhighway. Alesannya sederhana ... akeh informasi sing kasedhiya sajrone milidetik. Kanggo pemasar, iki pancen regane larang banget. Minggu kepungkur iki, aku kudu golek sistem manajemen iklan anyar kanggo blogku sawise sing pungkasan mandheg sawetara fitur utama. Sawise sawetara menit, aku duwe dhaptar lengkap babagan platform. Sawise sawetara jam, aku bisa riset endi fitur sing dibutuhake. Lan sajrone sawetara dina, aku wis nyoba saben tes. Asilé yaiku aku nemokake platform kanthi kabeh fitur sing dibutuhake tanpa kudu ngomong karo sapa wae utawa mlebu kontrak.

Ora ana proyek liya sing nggatekake nalika iku. Aku ora ing Facebook lan Twitter. Aku ora mangsuli telpon. Cepet perhatian? Ora kasempatan. Yen jarene, akeh situs sing dakkunjungi ilang karo aku. Dokumentasi fitur sing ora apik, video ringkesan sing ora apik, proses registrasi sing angel, ora ana informasi kontak ... kabeh iki nyegah katrampilan kanggo entuk konteks sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan.

kesederhanaan schumacher

Sawetara pemasar nggunakake fokus lan konteks kanthi ngapusi kanggo mupangate. Contone, panliten kasus rata-rata kanggo klien sing duwe asil paling gedhe nalika produk utawa layanan sing didol, ora nggatekake faktor kontributor liyane, lan ora nate nyebutake klien sing duwe asil sing elek. Asilé yaiku konsumen utawa bisnis sing njupuk keputusan tuku kudu dianalisis informasi lan ndeleng manawa keputusan tuku sing apik.

Para pamiarsa tetep nggawe konteks dhewe babagan kasunyatan sing wis diwenehake. Iki bisa nyebabake pangarepan sing ora dikarepake lan bisa ngasilake sing cocog kanggo organisasi sampeyan.

Kunci saran saka Mark ing kene yaiku nawakake konten apik tenan lan njaga kualitas konten nalika nggawe luwih gampang dicerna. Sing paling abot, iki tugase a desainer inforrafi sing hebat. Akeh banget infografis kaya ton statistik sing ditampani grafis sing apik. Nanging infografis paling apik dikembangake kanthi sakabehe crita grafis lan statistik sing didhukung.

Twitter lawan Blogging

Akeh sing pengin sampeyan yakin manawa iki bedane antara Twitter lan Blogging… Twitter kanggo pangguna sing kekurangan perhatian lan blogging menehi konteks sing dibutuhake. Aku ujar manawa Twitter pancen terkenal amarga konteks sing digawe. Ing perusahaan, pangguna, topik, nganyari utawa hashtag tartamtu, Twitter ngasilake obrolan lan tautan kanthi efisien kanggo menehi konteks sing sampeyan butuhake. Aplikasi kaya Vine lan Instagram ora duwe kemampuan kanggo ngubungake konteks sing luwih jero - nanging aku yakin bakal teka (utamane yen njaluk pariwara).

Aja preduli karo kawigaten saka sing maca. Prihatin manawa sampeyan nyedhiyakake nilai paling gedhe lan konteks lengkap sing dioptimalake lan minimalake ing media sing paling efisien, efektif, lan portebel sing bisa.

2 Komentar

  1. 1

    Kita kudu nggawe manawa konten kita bakal tekan target pamirsa kanthi nggunakake macem-macem
    alat.Nanging mesthi kita uga kudu ngelingi yen nduweni isi kualitas apik minangka kunci sukses kampanye kita.

  2. 2

    Ora bisa setuju maneh. Nyatane, dina iki ngobrol karo wong liya. Dheweke kandha "ndeleng kepiye carane Godin nulis" sing dakkarepake kanthi ujar, "kayata ujar 'ndeleng carane Harvard ngunggahake dhuwit.'"

    Loro-lorone outliers. Konten sing padhet, nyenengake, lan nyenengake bakal narik perhatian wong.

    Sampeyan bener. Matur nuwun kanggo iki. Penggemar gedhe saka Schaefer (wiwit kirim ing kene-http://www.businessesgrow.com/2013/04/16/three-dazzling-examples-that-turned-online-influence-into-offline-results/ )

    uga, supaya looking nerusake kanggo podcast ... bukti liyane saka titik sampeyan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.