Dawane Konten: Mupangatake Babagan Keterlibatan Versus

video play

Luwih saka 10 taun kepungkur, aku nulis span manungsa waé saya tambah. Nalika kerjo karo klien wis pirang-pirang taun, iki terus kabukten bisa uga ana mitos manawa pamaca, pamirso, lan pamireng ora bakal tetep ana. Konsultan terus nyatakake span manungsa waé wis dikurangi, aku nelpon bollox. Sing diganti yaiku pilihan - menehi kita kesempatan kanggo cepet liwat ora relevan, kurang kualitas, utawa ora melu konten kanggo nemokake konten sing apik.

Nalika sapisanan miwiti podcast, kanca-kanca ing industri ujar ora ana sing bakal ngrungokake luwih saka 6 menit… ing kene sawetara taun kepungkur lan umume podcast udakara 30 nganti 60 menit. Ora mung iku, para pamireng seneng banget ngrungokake pirang-pirang jam liwat podcast. Heck, aku ndamel menyang Florida lan ngrungokake Podcast Serial suwene 8 jam ing dalan.

Ing akhir minggu, kanca-kanca asring guyon babagan nonton acara pesta! Apa kuwi kawigatene cekak? Pancen ora. Malah konsumsi pariwara saya ganti. Mangkene panelitian anyar saka Youtube ing Panjang Iklan Video:

Dawane rata-rata iklan ing Papan Pamimpin Iklan Youtube ing taun 2014 rata-rata telung menit - paningkatan 47% vs. taun 2013. Lan ora ana iklan paling dhuwur ing 2014 lan 2015 sing kurang saka sak menit. Ben Jones, Mikir Kanthi Google

Dadi sajrone dasawarsa, nalika takon "Suwene?", Aku mesthi ujar cukup suwe kanggo crita lan ora ono. Kanggo klien, iku nyebabake kita nyithak artikel sing kurang saben minggu, nanging manawa saben artikel luwih jero. Kanggo klien audio kita, tujuane yaiku kanggo ngrekam nalika regane diwenehake, lan banjur mungkasi acara kasebut. Kanggo video, tujuane yaiku nyedhiyakake video animasi utawa video sing direkam. Aja nggatekake babagan pirang-pirang menit video kasebut, priksa manawa efektif nyritakake lan nggawe pamirso sing lagi nonton. Aku percaya akeh banget pemasar sing nggatekake tingkat bouncing lan tampilan tanpa nganalisa

Aku percaya akeh banget pemasar sing nggatekake tingkat bouncing lan tampilan tanpa nganalisa konversi. Ayo goleki skenario pasangan:

  • Sampeyan ngasilake video ringkesan 2 menit babagan produk lan layanan lan ditampilake 10,000 kaping kanthi 90% pamirsa nonton kabeh video kasebut dawa. Sampeyan entuk selusin pitakon kanggo bisnis sampeyan lan nutup sawetara kontrak regane $ 10,000.
  • Sampeyan ngasilake film dokumenter 30 menit sing nyritakake babagan bisnis sampeyan, kepiye carane, klien sing wis sampeyan bantu, mriksa proses sampeyan, lan menehi sawetara saran kanggo pamirsa sing bisa ditindakake. Ditonton 1,000 kaping kanthi 10% pamirso nonton kabeh dawa video kasebut. Sampeyan mung entuk sawetara pitakon menyang bisnis lan nutup kontrak $ 100,000 sing pertama.

Endi sing dadi strategi sing luwih apik kanggo bisnis sampeyan?

Aku ora ngalahake konten cekak. Konten sing gampang dikonsumsi bisa nggawe kesadaran lan ninggalake jejak breadcrumb sing bisa ngasilake minat saka wektu. Intiku mung ora babagan jangka perhatian, nanging babagan keterlibatan. Masyarakat asring nyalahake perhatian amarga ora relevan. Aku ora masalah yen ana wong sing mlebu kaca, kanthi cepet nemtokake iku dudu sing dibutuhake, banjur lunga. Aku ora mikir yen ana wong sing ninggalake kaca menyang situs sing nduweni konten sing luwih apik!

One comment

  1. 1

    Minangka "konsultan", bertentangan karo komentar stereotipe, aku setuju 100%. Pendekatanku babagan rentang perhatian rada beda. Aku nerangake marang para klien manawa manungsa waé kalebu utawa ora kekurangan ... rentang perhatian luwih fokus. Pikiran sempit kanggo konten sing cocog karo kabutuhane lan kekarepane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.