Apa Kita Bisa Menehi Mitos Spasi?

Mitos Span manungsa waé

Coba kaya sing dakkarepake ngilangi mitos babagan perhatian sing nyuda, terus akeh banget presentasi pemasaran lan pidato intine. Dadi, aku kerja bareng karo kanca kolega ing Bioskop Ablog kanggo ngasilake sing pertama ing pirang-pirang video sing ngilangi mitos lan salah paham online ... uga nggawa sawetara rantamanku menyang publik.

Gawe postingan blog sampeyan luwih cekak, video sampeyan luwih ringkes, luwih gampang grafis sampeyan ... dhaptar saran elek terus-terusan. Lan mitos span manungsa waé durung mung nyebar dening para pemasar, nanging uga disebar dening media berita utama, kalebu majalah Time, ing Telegraph, ing GuardianUSA Today, ing New York Times, ing Post National, Harvard ing Radio AS lan ing buku manajemen Brief. Wah

Kanthi matur nuwun sanget, salah sawijining media nuli nindakake lan nyelidiki mitos kasebut span manungsa waé padha nyusut… Ing BBC. Panulis Simon Maybin ngubungi sumber data sing didhaptar - Pusat Informasi Bioteknologi Nasional ing Perpustakaan Kedokteran Nasional AS, lan Associated Press - lan uga ora bisa golek cathetan apa wae riset sing nggawe serep statistik.

Nanging, ana ironi liyane ... Simon nemokake iku goldfish sejatine ora duwe wektu perhatian sing cekak!

Babagan Pilihan!

Saiki kita urip ing jagad sing kabeh dikarepake lan sejatine ana ing pucuk driji. Mangkene sawetara conto:

  • SEO - Aku nggoleki pitulungan esuk babagan kode sing daktulis. Aku ngeklik sawetara asil pisanan ing kaca asil mesin telusuran lan ora nemokake apa sing dak goleki. Aku banjur nulis ulang telusuran sawetara cara lan pungkasane nemokake informasi sing pas sing dibutuhake. Apa tegese manawa kawigatenku luwih cekak amarga ora suwe ing saben asil telusuran? Ora, iki tegese ora relevan lan aku terus nggoleki informasi sing dibutuhake nganti aku nemokake. Mratelakake panemume ora nate, saben-saben ngindhari tugas sing lagi ditindakake ... nanging pilihane pancen bener.
  • Audio lan Video - Aku seneng ngrungokake podcast lan nonton video, nanging aku ora sabar kanggo pamedhutan utawa pamrih kanggo promosi dhewe. Aku bakal langsung ngrungokake utawa nonton video terus-terusan… nganti tekan asil sing kualitas lan produksi nyedhiyakake apa sing dakkarepake. Banjur aku bisa ngrungokake pirang-pirang jam yen topik kasebut informasional lan nyenengake. Kita urip ing jagad video sing dikarepake kanthi rame ... wong-wong, ora ana masalah babagan perhatian nalika akhir minggu Game of Thrones!

AJ tugas banget kanggo nuduhake video sing target target yaiku umur sangang taun nganti limalas taun! Kanggo kabeh sejarah, curmudgeon lawas wis berjuang karo para wong enom supaya manungsa waé… lan Youtuber iki bisa entuk miliaran tampilan kanggo video sing kadang-kadang luwih saka sakjam.

Sing dimiliki para remaja sing durung duweni yaiku pilihan lan kepenak.

Dadi Apa tegese kanggo Pemasar?

Aku bakal nantang para pemasar supaya pindhah menyang arah sing ngelawan. Nyedhiyakake artikel jero, ton statistik, saran sing migunani, infografis, video, lan podcast sing nyelehake topik sing disenengi para pamirsa target. Kita terus

Saben klien sing dikembangake yaiku perpustakaan isi amarga nyilem jero kasebut ngasilake asil sing apik tenan. Mesthi… sawetara pengunjung sing ora relevan scan lan ninggalake ... nanging prospek sing nggoleki informasi tetep, mangan, nuduhake, lan melu informasi sing diwenehake. Yen sampeyan pengin menang ing konten, aja ngasilake stream konten sampah sing ora ana watese lan nyedhiyakake konten informatif berkualitas tinggi sing digoleki target pamirsa!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.