Analytics Pelanggan Perusahaan, Analisis Sosial lan Respon

manungsa waé

Ing jagad sosial saiki, gabung karo apa sing sejatine diarani pelanggan paling penting kanggo merek. Attensity bisa dadi alat sing migunani ing konteks iki.

Pakaryan kang teks Analytics alat ekstrak kasunyatan, sesambetan, lan sentimen saka labirin nanggepi sing ana hubungane karo, ujar kampanye promosi, tweet, nganyari Facebook, postingan blog, tanggapan survey - uga, sampeyan bakal entuk drift! Ekstraksi Attensity engine ngetrapake prinsip linguistik sing dites wektu alami lan asil panelitian pirang-pirang taun babagan pangolahan basa alam (NLP,) pembelajaran mesin, intelijen buatan, lan semantik, kanggo ngonversi teks format bebas sing ora kabentuk dadi kasunyatan lan kedadeyan sing bisa diidentifikasi kanthi format relasional. Mecah ukara, misahake aktor, tumindak lan obyek.

Attensity uga nawakake pelanggan sing jero Analytics. Alat Attensity mbantu merek nglumpukake apa sing bakal diandharake pelanggan liwat pirang-pirang saluran media sosial, nalika ngotomatisasi proses kasebut. Tugas kasebut digawe luwih gampang dening alat nglaporake lan analisis kanthi intuisi, kanthi antarmuka adhedhasar drag-and-drop gampang digunakake. Ana conto sing apik ing blog Attensity analisa United Airlines.

P3

Mupangatake alat Attensity, pemasar bisa -

  • Ngowahi data deskriptif dadi data sing bisa diitung, lan nggabungake data saka kabeh sumber sing beda-beda dadi siji tampilan 360 derajat, siap kanggo analisis objektif
  • Ngatur kakehan informasi cara sing bener kanthi mbuwang uwuh lan nganalisa data sing migunani, ngirit wektu lan sumber daya
  • Ngilangke distorsi disebabake dening kompleksitas basa, nuansa budaya lan masalah kontekstual, kabeh sing duwe pengaruh penting kanggo komunikasi, supaya kabeh data bisa dadi siji level.

Mupangat kaya ngono bakal dadi umpan balik sing luwih apik, pangerten sing luwih apik babagan masalah inti, respon cepet kanggo masalah lan peningkatan transparansi, ningkatake efisiensi, produktivitas lan kualitas nggawe keputusan.

Kanthi luwih saka 85 persen kabeh data elektronik sing disimpen kanthi ora terstruktur, pentinge alat kasebut mesthi diremehake. Kanggo informasi tambahan babagan Attensity, bukak ing Kaca sumber daya manungsa waé - kebak brosur produk, ebook, whitepaper lan studi kasus!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.