AT&T: AIG Sabanjure?

ing t

Meh saben dina mulih, aku entuk surat langsung sing apik saka AT&T babagan U-Ayat. Dheweke wis adol aku. Aku pengen. Aku pengin paket lemak gedhe kanthi kecepatan undhuhan sing luwih gedhe, katrampilan maju kanggo ngontrol program televisi, DVR… Aku pengin kabeh.

Nanging aku ora bisa nduwe.

Nindakake pandhuan ing salah sawijining potongan surat langsung sing aku tampa sawetara wulan kepungkur, aku mbukak kabeh proses kanthi online. Aku ngisi kabeh lapangan, ngeklik kaca informasi sing ora ana enteke, nyetel janjian ... mung kanggo njaluk jawaban ing pungkasan nalika panjalukan diproses manawa ana masalah karo panjaluk kasebut lan aku kudu nelpon AT&T.

Babagan sing paling pungkasan sing dakkarepake yaiku nelpon AT&T.

Sampeyan duwe aku, AT&T! Mung tulis aku surat lan critakake apa sing kedadeyan. Apa ana masalah karo akunku saiki? Aku dadi pelanggan sampeyan suwene 7 taun - wiwit aku pindhah menyang Indianapolis. Apa ana masalah karo alamatku? Apa ora kasedhiya?

Nalika sampeyan ora ngandhani, apa sampeyan ora bisa ngirim brosur warna 4 sing larang banget menyang alamatku saben dina? Tulung ?! Sampeyan kudu mbayar $ 10 nganti $ 25 saben wulan kanggo nyoba adol U-Ayat… lan aku wis adol. Sampeyan ora bakal nutup kesepakatan kasebut lan aku ora ngerti sebabe. Sampeyan pengin aku, bener? Dadi nelpon aku! Ora angel ngilangi dhaptar sampeyan ing antarane data online lan kampanye surat langsung, sampeyan bisa ngirit akeh dhuwit.

Ing wektu sing padha sampeyan nggunakake kesempatan, aku ngerti yen karyawan sampeyan padha arep mogok mogok… Ing tengah resesi. Aku wis maca online yen sampeyan ora bakal nanggepi panjaluk kanggo nglindhungi proyek para wadhah militer, ora bakal mesthekake yen jedhing duwe sabun lan kertas toilet, lan sampeyan ora menehi karyawan kanggo sawetara taun - saben 2% taun sawise.

2% ing tengah resesi iki ora apik banget ... nganti aku maca ora bakal nutupi kenaikan biaya kesehatan.

Banjur aku maca babagan CEO sampeyan Randall Stephenson sing ganti rugi $ 15 yuta saben taun, sanajan dheweke nambah 22%. Iki kalebu $ 376,000 ing tunjangan, kalebu meh $ 142,000 kanggo biaya pamindhahan, $ 83,000 kanggo panggunaan jet perusahaan AT & T, lan konsultasi finansial $ 14,000.

Ing taun 2008, sanajan ekonomi lan aku dudu pelanggan U-Verse… ing taun 2008, AT&T entuk $ 12.9 milyar, saka $ 12.0 milyar taun sadurunge. Penjualan mundhak dadi $ 124 milyar saka $ 119 milyar. Dadi bisnis sampeyan tambah 4.2% lan penghasilan sampeyan mundhak 7.5%, nanging sampeyan malah ora bisa menehi kenaikan gaji kanggo karyawan?

Aku pengin iPhone uga. Nanging aku ora yakin manawa bisa ndhukung perusahaan sing ngeculake dhuwit menyang jamban, bisa uga entuk manfaat saka paket stimulus (elinga broadband minangka bagean saka paket kasebut), lan nganggep karyawane kaya ora ana gunane. Aku babar pisan dudu kanca serikat pekerja - nanging ing prekara iki aku bisa uga nyenengake.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.