AT&T: Penjualan Sempurna sing diikuti karo Pengiriman Bencana

AT & TNalika mutusake pindhah saka kantor menyang kantor sing anyar, salah sawijining wong sing pertama sing dakkubungi yaiku AT&T. Ora ana sing luwih penting ing pamindhahan iki tinimbang njamin fax lan saluran telpon kita wis rampung.

Sawise sawetara swara dijaluk, wakil kasebut kanthi cepet njupuk telpon lan njawab saben pitakonanku. Dheweke seneng, pinter, lan ngrewangi banget. Kita mutusake arep pindhah dina Setu lan telpon anyar dina Jumuah. Minangka akhir minggu suwene, kita ngira bakal alon ing telpon lan ora bakal nyebabake klien lan prospek kita.

Kita duwe nomer 1-800, akeh garis gulung, baris faks khusus, lan DSL kelas bisnis kanggo bisnis cilik. Ing kantor anyar, kita nggabungake akses internet karo sewa amarga gedung kasebut nyedhiyakake sawetara peralatan jaringan penting kanggo perusahaan kanthi bandwidth lebar.

Kita nyimpen nomer 1-800 nanging kudu entuk nomer telpon anyar amarga wis ana ing bagean liya kutha, mula milih olahpesen gratis suwene 3 wulan ing jalur lawas kanggo ngandhani nomer telpon anyar marang para pelanggan . Telpon ditutup karo nomer tiket kanggo deleng yen ana masalah.

Mengkono Kasampurnane Kasampurnan

Udakara seminggu sadurunge pindhah, DSL kita metu. Sawise sedina lan setengah ngobrol karo AT&T, kanthi janji bakal ana sadurunge mungkasi bisnis (dina sadurunge), pungkasane kita bali DSL. Pancen angel kanggo perusahaan teknologi online sing duwe tim sales metu tanpa akses. Umume kabeh makarya saka omah tinimbang ngenteni.

Untunge kanggo kita, AT&T duwe kabijakan mbayar maneh liberal sing cukup. Kanthi ewu dolar ing bisnis sing ilang, kita nampa kredit $ 119 kanggo tagihan kasebut.

Luwih angel tim adol metu bisa adol tanpa telpon. Pancen kedadeyane sedina mengko. Kayane ana sawetara 'gangguan' kanggo pamindhahan langsung layanan mandheg ing jalur DSL lan telpon. Kita ilang telpon sedina setengah setengah maneh. Saiki aku rada nesu.

AT&T ngutus teknisi layanan hebat sing makarya karo wong njaba liyane supaya garis DSL bisa digawe serep. Nalika telpon pungkasane urip maneh DSL banjur metu maneh. Pirang jam maneh, nanging Patrick menang lan ngasilake 100%.

Nganti esuk iki.

Nalika mlebu kerja esuk, aku dikandhani DSL ora aktif maneh. Ora prelu nelpon sapa wae, bener? Sawetara wong duwe kertu Sprint ing kantor lan detak jantunge nganti bisa tekan kantor anyar (jaringan kasebut wis ana).

Telpon uga mudhun… jenis. Yen sampeyan nelpon, dheweke bakal muni banjur muni. Elingi pesen sing dak pesen karo nomer telpon anyar? Kuwi durung bisa digunakake. Dadi saiki kita ora duwe telpon lan ora DSL. Aku arep bali turu.

Nanging, kita pindhah kabeh barang lan aku pindhah sistem PBX menyang lokasi sing anyar. Pirang jam mengko, tukang ndandani AT&T kita tampil. 15 menit mengko, dheweke ujar:

"Kabar Ora Ala"

Ana sing salah karo garis kasebut, mula dheweke kudu golek tukang kabel "kabel" kanggo ndeleng apa sing kedadeyan. Dheweke bakal sesuk metu, aku dikandhani. Ing jalur iki, CEO aku ngunjungi aku lan mriksa babagan pamindhahan. Kanthi matur nuwun sanget, dheweke ana ing kamar amarga aku ditahan lan diterusake saka wong siji menyang wong liya, wong liya, sabanjure. Saben transisi aku dijaluk bukti yen akunku (3 digit pungkasan ing tagihan) lan saka wektu ke wektu, aku dijaluk nomer pesenan layanan (saiki aku duwe loro ... siji kanggo pamindhahan, liyane kanggo ndandani) .

Bosku ngrungokake nalika aku mbaleni minggu kesulitan nganggo AT&T - nyebutake pirang-pirang penjualan, pinten bisnis, lan kredibilitas sing wis ilang ing minggu kepungkur karo para pelanggan lan prospek. Aku gumun karo kasunyatan manawa aku ora bisa njerit utawa ngomong, nalika dakcritakake - kanthi rinci - minggu AT&T sing nyengsemake wis nyedhiyakake aku. Elinga, iki minggu kaping telu ing lapangan kerja. 🙂

Kita sakloron gumun amarga saben diskusi karo wong ing telpon rampung karo, "Apa sampeyan bakal ujar manawa sampeyan wis kepenak karo layanan sing ditampa dina iki?" "Ora" balesanku mbaleni.

Apa Sampeyan Pengin Warta Apik utawa Warta Ala?

Saiki aku duwe teknisi senior sing saiki lagi ana ing bangunan lan ngrampungake masalah kabel. Dheweke wis sawetara jam saiki, nanging telpon wis bisa digunakake. Mesthi, kanggo mbukak jejer panel PBX kita yaiku $ 25 saben 15 menit (kenapa ora mung ujar $ 100 / jam?).

Dheweke ujar, "Apa sampeyan pengin kabar apik utawa kabar sing ora apik?".

"Kabar apik, mangga.", Wangsulanku.

Dheweke nemoni masalah karo kabel telpon bangunan sing ana lan ngandhani "Ora ana kabar apik, ora ana cara kanggo ngrampungake."

Aku ora bakal njupuk NO kanggo jawaban.

Kita duwe udakara 100 kabel CAT5 sing lelungan ing antarane pusat data lan ruang kantor, mula aku ngangkat sawetara panel lan nemokake papane. Ana kabel-way ing firewall lan plafon gulung ing antarane lan kamar garis telpon mlebu. Garis lurus 30 nganti 40 kaki. Dheweke banjur njupuk kabel saka truk lan mbukak udakara 100 kaki.

Jam 9 lan saiki duwe garis telpon langsung ing bangunan kasebut. Aku mung ngenteni teknisi kanggo ngrampungake kerjane pungkasan - menehi wektu kanggo nulis kabeh postingan blog iki. Saluran telpon saiki wis dipasang ing jejere sistem PBX.

Sesuk aku mung kudu golek kabel liyane lan jack RJ11 lan aku bisa maju saka jack anyar menyang sistem PBX supaya kita duwe telpon dina Selasa.

Yaiku ...

Yaiku, sawise pindhah. Aku sesuk esuk arep ngawasi pamindhahan kantor. Tim wis siyap kabeh, mula sing mindhah kudu mbesuk pindhah. Bakal mesthi dina suwene aku yakin.

Aku bakal priksa manawa kita nganti 100% nganggo telpon ing pungkasan sesuk. Dina iki aku nyelehake jaringan kita, ngamanake nirkabel, printer jaringan, hub, lan kabeh kabel dipasang saka panel tembelan tengah. Aku uga kabel kabeh garis telpon saka panel tembelan menyang sistem PBX kita. Kajaba AT&T, aku wis entuk akeh garapan.

Dina Selasa, aku bakal ngobrol nganggo telpon menyang AT&T kanggo ngerti kenapa aku kudu njaga bisnis karo dheweke. Siji-sijine perkara sing paling efektif yaiku:

  1. Tutup adol.
  2. Pateni layanan.

Aja nganti adol barang sing ora bisa dikirim, AT&T. Sepira angele kanggo:

  1. Nelpon kanggo konfirmasi sadurunge nyopot DSL?
  2. Nelpon kanggo konfirmasi sadurunge medhot sambungan telpon?
  3. Nelpon kanggo konfirmasi sadurunge nyopot DSL (kaping pindho)?
  4. Nelpon kanggo konfirmasi sadurunge nyopot DSL (kaping telune)?
  5. Apa ana teknisi sing berpengalaman ketemu karo aku sadurunge tanggal pamindhahan kanggo nggayuh bangunan anyar lan mlaku liwat urutan kerja? Aku bakal seneng mbayar $ 25 / jam saben 15 menit!

Jam 9 sonten. Tech wis rampung lan dheweke nyambut gawe kanggo mesthekake yen aku seneng. Aku seneng karo dheweke, pancen ala banget kanggo perusahaane. Aku arep mulih. Aku kudu bali mrene sajrone 11 jam kanggo penggerak lan aku mulih 45 menit.

Aku kira sebabe dheweke ngarani "Akhir minggu Buruh"!

UPDATE 9/1: Nomer 1-800 isih nelpon nomer telpon lawas lan pesen nyegat ora diganti. Sawise ngomong karo klompok 1-800, katon ora ana sing nate menehi perintah kerja supaya garis kasebut diarahake. Sawise ngobrol karo 4 wong sing beda, aku nemokake Insinyur sing bakal ngliwati tanggal pesenan (dina kerja pertama, dadi dina Selasa ngarep) kanggo nggawe nomer 1-800 saiki.

Katon 24 jam liyane sadurunge pesen nyegat pesen diuripake. Dheweke kudu ngirim FAX kanggo nguripake. Sungkup

UPDATE 9/2: Pungkasan wingi kita kudu ora sengaja nyambung karo Wisaya Telephony. Aku yakin jenenge Demetria - nanging kabeh bisa digunakake! Aku malah dadi seksi pacelathon karo rekan liyane sing wiwit nggarap nomer kerja 1-800 nalika diajukake dina Selasa ngarep. Dheweke tetep karo kita kabeh awan nganti dheweke entuk pesen uga rampung. Sapa wae Demetria - AT&T kudu milih dheweke njaga kelas "cara ngobati pelanggan"!

Matur suwun, kita bakal siyap lan siyap kanggo dina Selasa!

11 Komentar

  1. 1

    Dhuh, Manungsa! Bisnis normal apa wae sing bakal mungkasi supaya bisa ngilangi kegagalan layanan kanthi gedhene iki.

    Masalah karo akeh umume perusahaan sing gedhe banget kaya AT & T yaiku yen dianggep ora cocog kanggo nampung apa wae sing ora pas karo prosedur pemotong cookie. Duwe kahanan sing ora ana ing njaba norma sing diarepake lan sampeyan lagi selang.

    Dakkira wis cukup yen bisnis sampeyan ora dadi masalah. Aku rumangsa ora enak amarga teknologi sing dikirim menyang papan sampeyan. Aku yakin dheweke ora ngandhani yen dheweke kerja ing dina Jumuah sadurunge akhir minggu preinan.

    • 2

      Aku karo sampeyan, Chris. Teknologi layanan sing ngubungake aku bengi iki kerja keras lan pancen wong lanang sing apik banget. Aku uga seneng dheweke nggunakake wektu kanggo nyoba kanggo ngatasi masalah kasebut tinimbang mung menehi jaminan kaya teknisi pertama.

  2. 3

    Ma Bell maneh .... Aku durung nate nate krungu kabar apik babagan layanan DSL. Ora saka perspektif teknologi, dudu saka perspektif layanan. Aku karo kanca layanan kabel uga wis dakkirim, kalebu sambungan telpon VoIP. Nganti saiki, ora ana masalah. Lan aku yakin manawa dadi pajeg kanggo sistem kabel swara - siji kabel tembaga, siji sumber kanggo kabeh. Mesthi wae, aku ora ngarep-arep mati listrik… yikes!

  3. 5

    Douglas,

    Yaiku NGEJUTKAN lan medeni. Apa sampeyan bakal njaluk ganti rugi? Muga-muga bisa uga entuk sawetara jangkoan sing pantes lan ana sing AT & T ndeleng iki.

    Muga-muga sampeyan bisa luwih sukses nalika isih pindhah.

    Jon

  4. 6

    Ngaco apa Nggawe semacam akses nirkabel ing endi wae katon apik, bener? Sanajan iku ora bakal mandheg para kompeten supaya ora mandheg ing wektu sing salah…

    Nuwun sewu sampeyan wis wiwit akhir minggu suwene - loooonggg - akhir minggu.

  5. 7
  6. 8

    Iki nggawe "wong anyar entuk kerja kotor" menyang level anyar! Muga-muga isih bisa ketemu sampeyan sesuk!

  7. 9

    Aku lan Katie isih ngrencanakake ana ing kana.

    Sawetara pahlawan super tanpa jeneng ing AT&T mbantu kita ngrampungake masalah pungkasan awan iki. Dheweke mesthi wis nggarap akun kita suwene 4 utawa 5 jam. Ing sawijining wektu, dheweke ngobrol karo wong liya ing telpon lan dhawuhe nulis urutan kerja lan dheweke bakal ngrampungake Nalika kita lagi telpon. Aku ora ngerti dheweke, nanging aku seneng banget dheweke njupuk telpon!

    • 10

      Yeay! Muga-muga dheweke entuk bayaran ekstra nalika akhir minggu preinan. Lan selamat terus ilang bobot!

  8. 11

    Hei Doug seneng kabeh bisa sukses sawise kabeh masalah sing nggegirisi. Aku yakin kita kabeh duwe crita horor sing bakal dicritakake, nanging crita sampeyan kalebu akeh sing wis dakrungokake utawa wis melu! Sugeng rawuh saka kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.