#Atomicchat: Konten sing Digunakake Panganggo

Depositphotos 7636349 s

Yen sampeyan tindakake kula ing Twitter, kita duwe sesi obrolan sing apik karo wong-wong ing Atomic Reach sing ngomong babagan Konten Generasi Pengguna (UGC). Ing ngisor iki minangka sorotan lan panggunaan kunci #AtomicChat Twitter chat, dadi tuan rumah saben dina Senen wengi jam 9 wengi EST / 8pm CST / 6pm PST. Tindakake @Atomic_Reach kanggo kabeh nganyari marketing konten!

Singkat kanggo isi sing diasilake pengguna, UGC minangka istilah sing digunakake kanggo njlentrehake sembarang bentuk konten kayata video, blog, postingan formulir diskusi, gambar digital, file audio, lan bentuk media liyane sing digawe para konsumen utawa pangguna pungkasan sistem online utawa layanan lan kasedhiya kanggo konsumen liyane lan pangguna pungkasan. Konten sing digawe pangguna uga diarani consumer generatedmedia (CGM). Webopedia

Thanks kanggo Tekan atom kanggo kesempatan liyane sing apik!

Konten AtomicChat-Generated-User-Generated

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.