Scanner Kertu AtEvent: Otomatisake lan Ningkatake Capture Utama ing Acara

Scanner Kertu

Aku sesuk menyang Chicago kanggo wawancara karo pirang-pirang perusahaan ing Konferensi & Pameran Eceran Internet. Proses standarku yaiku kanggo ngrekam wawancara sedina muput, nulis cathetan, nglumpukake kertu bisnis, banjur mlebu kamar hotel nalika wong liya lagi kumpul ngombe.

Sadurunge aku ora lali apa-apa, aku ngirim kabeh kontak menyang LinkedIn banjur nulis cathetan kanggo aku sawise ngetrapake prelu. Kemungkinan, aku bakal kangen pasangan lan dheweke bakal nemoni basis minggu mengko kepingin weruh apa sing kedadeyan. Kanthi jujur, aku mikir aku cukup tliti nanging ana sing katon ora kejawab. Ya… ana app kanggo sing!

Aplikasi seluler Scanner Card atEvent yaiku supaya para salespe nglumpukake data kontak ing acara kasebut liwat input langsung utawa mung mindhai kertu kasebut lan nggunakake OCR (Pengakuan Karakter Optik). Lan kanthi aplikasi sing terintegrasi lengkap - sampeyan bisa terus ngarahake data kasebut menyang CRM (Manajemen Hubungan Pelanggan) bebarengan karo sumber acara sing wis dituduhake kanthi cetha.

Aplikasi Scanner Card atEvent wis integral karo sistem otomatisasi pemasaran lan CRM sing paling akeh digunakake lan dipercaya, saengga para salesmen lapangan ngirim data prospek sing akurat banget kanthi otomatis menyang sistem sing disenengi lan miwiti proses pemula utama.

atEvent Mobile App lan Tablet Aplikasi

Yen sampeyan uga wis nggabungake atEvent karo Marketing Automation platform, sampeyan bisa langsung miwiti kampanye perawatan ing kontak.

Pembeda utama karo platform atEvent yaiku kontak uga gabungan ing level organisasi, supaya para profesional penjualan bisa ndeleng kontak kanthi simultan utawa historis karo organisasi babagan kabeh acara sing tim aktif.

ing Browser Kontak Event

Platform kasebut dilengkapi nglaporake wektu nyata ing ngendi sampeyan ngawasi produktivitas tim sales saka kantor omah utawa acara pos.

Pelaporan atEvent

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.