Aspire: Platform Pemasaran Influencer Kanggo Merek Shopify Pertumbuhan Dhuwur

Aspire Ecommerce Influencer Marketing kanggo Shopify

Yen sampeyan seneng maca Martech Zone, sampeyan ngerti sing aku wis mixed raos ing marketing influencer. Pandanganku babagan marketing influencer dudu ora bisa digunakake… nanging kudu ditindakake lan dilacak kanthi apik. Ana sawetara alasan:

  • Tumindak Tuku - Influencer bisa mbangun kesadaran merek, nanging ora kudu ngyakinake pengunjung supaya bener-bener tuku. Iku predicament angel ... ngendi influencer bisa uga ora menehi ganti rugi kanthi bener utawa dodolan produk ora ing ngendi perusahaan pengin nandur modal luwih akeh.
  • momentum - Sawise kerja sama karo merek, aku ngerti yen butuh pirang-pirang wulan kanggo anget komunitasku kanggo solusi. Nalika perusahaan ora weruh asil langsung, padha asring mbukak. Aku wis kasil apik karo merek sing wis kerjo karo kula kanggo setahun utawa luwih… nanging gedhe-gedhe sing mung arep nindakake 1 lan rampung test ora tau bisa.
  • ranging - Ing saben lelungan pelanggan, ana titik pungkasan sing beda-beda ... lan ora kabeh bisa dilacak bali menyang karyaku minangka influencer. Aku bisa uga nyebutake merek ing presentasi utawa podcast lan pamirsa ora bakal nggunakake URL khusus, kode diskon, utawa mlebu ing ngendi dheweke krungu babagan merek kasebut. Kanggo perusahaan, katon aku ora nindakake. Lan, mumetake aku yen ora entuk kredit.

E-commerce minangka industri sing luar biasa kanggo digarap amarga lelungan kanggo produk online biasane dadi corong sing resik. Iki bener karo marketing influencer ing e-commerce uga. Mulane ana YouTuber sing nggawe jutaan dolar saben taun ing kesempatan marketing influencer… padha nyelehake link ing katrangan pertunjukan lan ewonan pandherekipun bisa nambah produk kasebut menyang kranjang. Kanthi saben klik lan konversi sing bisa dilacak, merek lan influencer cukup seneng bisa kerja bareng kanggo ningkatake kesadaran lan dodolan.

Pandemi kasebut wis mindhah akeh urip kita kanthi online, saka cara kita komunikasi karo saben liyane nganti cara kita blanja. Nyatane, IBM bubar nglaporake manawa pandemi wis nyepetake owah-owahan menyang e-commerce kanthi kira-kira 5 taun.

Indeks Ritel AS IBM

Dina iki, komunitas digital nguwasani jagad dagang lan merek wiwit ngerteni nilai investasi sing tambah akeh ing influencer - selebriti mikro media sosial sing entuk kapercayan para pamirsa lan kekuwatan kanggo ngowahi persepsi lan keputusan tuku.

Napa Pemasaran Influencer?

Ana kaluwihan sing signifikan kanggo nggarap influencer lan mbangun duta merek:

  • Endorsements asli - Nalika duta pancen tresna marang sawijining merek, dheweke bakal ngirim babagan merek kasebut kaping pirang-pirang - kadhangkala tanpa dadi kiriman sing disponsori - nyedhiyakake bukti sosial.
  • Pemirsa sing macem-macem – Saben duta duwe pengaruh ing komunitas dhewe-dhewe. Dheweke makili saben konsumen target merek lan ngomong babagan merek kasebut kanthi cara sing bisa ditrapake.
  • Isi Produksi - Amarga influencer ngembangake konten dhewe, sampeyan bisa nggedhekake pangembangan konten lintas saluran kaya sing dikarepake…
  • Manajemen Event - Influencer wis nandur modal akeh ing acara lan siaran langsung, nyedhiyakake kesempatan unik lan intim kanggo nampilake merek sampeyan menyang pamirsa.
  • Lower Cost-Per-Acquisition – Duta merek mbisakake merek entuk luwih akeh kanthi luwih murah, amarga merek bisa ngunci tarif karo duta besar ing ngarep minangka ijol-ijolan kemitraan jangka panjang.
  • Eksklusif - Duta merek asring setuju dadi eksklusif kanggo merek ing antarane industri kasebut, ngidini merek monopoli ruang iklan ing feed.

Aspire: Influencer Marketing Meet Ecommerce

Aspire minangka platform marketing influencer sing dibangun kanggo e-commerce. Platform kasebut nyedhiyakake:

Integrasi Shopify kanggo Pemasaran Influencer lan Aspire

  • Penemuan influencer - kemampuan kanggo nggoleki lan nyambungake karo luwih saka 6 yuta influencer, penggemar merek, ahli industri, lan liya-liyane kanthi ngeklik tombol.
  • Manajemen Hubungan – efisien ngatur kampanye influencer, program afiliasi, seeding produk, lan liyane — tanpa watesan.
  • Otomatis Pengiriman & Nelusuri - ngirim influencer produk sing dikarepake lan malah nuduhake info pelacakan - njupuk kabeh proses manual saka tangan sampeyan.
  • promosi - Gawe akeh kode promo Shopify unik lan tautan afiliasi kanggo saben influencer, tanpa kudu ninggalake platform kasebut.
  • ROI sing bisa diukur - ngukur bali ing program influencer sampeyan kanthi klik, panggunaan kode promo, utawa malah tekan. Nyritakake crita corong lengkap babagan carane influencer nyurung wutah jangka pendek lan jangka panjang.
  • Nggawe konten – Gawe sentuhan manungsa menyang saluran pemasaran sampeyan kanthi konten influencer sing cepet diprodhuksi, murah, lan macem-macem. Banjur ngedongkrak iklan kanggo nggawe buzz luwih akeh.
  • Integrasi Shopify – Leverage Aspire's Shopify integrasi kanggo pengalaman khusus sampeyan bisa tangi lan mlaku ing sawetara menit, kalebu kemampuan kanggo ngirim lan nglacak produk utawa promosi.

Book Demo Aspire