Takon Doug!

Douglas Karr A kirim liwat OkDork nggawe aku mikir. Nuh menehi tip Noah had a post from a guest blogger, Berry, about ‘reverse blogging'. That is, instead of blogging about a subject of your choice, why not blog about a subject that is requested by your readers. Great question. I'd like for you folks to feel free to ask me a question or two.

Apa sampeyan kudu mangsuli pitakon? Takon Doug! Yen sampeyan seneng wangsulane, wenehi tips!

Aku seneng nindakake iki ing Yahoo!… so I should be able to handle it on my own blog! I tend to be a jack of all trades and master of none when it comes to marketing automation and the internet. Some of my friends say I'm cutting myself short – but I like knowing a little bit about everything. It helps me in connecting businesses with the right people, products, and technologies.

So… ask away! Don't be shy. I'll follow up as soon as I can.

Chuck Ngandika

PS: Oh… lan aku nyelehake "jar tip" ing situs iki. Aku ngira manawa pelayan bisa entuk sawetara dhuwit kanggo nggawa sampeyan nedha bengi, sampeyan bisa uga ora rumangsa menehi sawetara dhuwit kanggo ngrampungake kabeh masalah bisnis liwat postingan blog. 😉

2 Komentar

  1. 1

    Doug,
    Kiriman OKDORK.COM iku MINE! Menehi kredit Nuh amarga wis cukup trampil supaya aku dadi blogger tamu dina iki ...
    … Nanging aku ngerti yen aku mung entuk telung komentar lan mung siji babagan idheku ... Aku dudu lintang rock Nuh yaiku…

    … Hei yen sampeyan programmer lan pengin nggoleki sawetara liyane, sampeyan bisa nggunakake database, lsp http://www.moneynotice.com

    Ayo kula ngerti,
    Semono uga Sindhunata

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.