Nalika Aku Tweet ing Twitter Kanthi Snitter…

Nalika aku Tweet on Twitter karo Snitter, Aku nyoba Loro. Ronggog karo Snitter luwih gampang amarga Snitter saka Snook rawuh karo Snurl.

Opo

Apa sing diarani lingo anyar iki? Ing kene ora ana apa-apa ... nalika semana aku gabung Twitter. Twitter umume dadi ruang obrolan universal ing ngendi ana wong bisa ngobrol karo sapa wae (ana sawetara fitur privasi). Nalika ngirim komentar utawa tanggepan ing Twitter, mula diarani Tweet. Guyonan? Pancen. Sampah wektu? Mbok. Ketagihan? Nggih

Sawetara wong ngarani blogging mikro; Nanging, aku dhewe ndeleng minangka diskusi utawa forum mbukak luwih saka blog amarga luwih interaktif antarane microblogger lan pamirsa. Blog nyedhiyakake topik sing blogger bisa mbukak diskusi kanthi kiriman rinci kanthi otoritas ... Twitter ora ngidini ruang kanggo panguwasa, mung mbukak obrolan.

Luwih lengkap babagan Twitter

Twitter ngidini sampeyan 'ngetutake' wong sing sampeyan minati. Ana sawetara jeneng gedhe ing industri teknologi sing asring dikirim ing Twitter. Sawetara wong bener-bener njaluk informasi utawa menehi saran babagan artikel lan warta sing bakal teka. Aku sejatine krungu warta kasebut Heath Ledger tilar donya ing Twitter - dudu ing warta utawa ing web!

Yen sampeyan pengin mangsuli wong, sampeyan bisa nggunakake simbol @. @douglaskarr tegese sampeyan lagi mangsuli utawa ngomong karo aku. Yen sampeyan pengin ngobrol karo aku kanthi langsung lan pribadi, sampeyan bisa ngetik D douglaskarr.

Ayo terus…

Luwih saka menyang Kaca Twitter kanggo nglacak kabeh wong, aku nggunakake alat pihak katelu sing diarani Snitter. Snitter ditulis dening Snook. Yen sampeyan pengin Twitter lan nyelehake link ing Tweet sampeyan, sampeyan bisa nyingkat URL kanthi nggunakake Snurl, sing dibangun dadi Snitter.

Sampeyan isih karo aku?

Twitter duwe watesan karakter 140 ing saben kiriman sampeyan. Napa 140 karakter? Ora yakin nanging aku yakin pas karo watesan karakter 160 sing ditemokake ing pesen SMS (pesen sing dikirim karo telpon). Twitter wis terintegrasi seluler… sampeyan bisa nampa lan nampa tweet liwat ponsel.

Dadi apa sing diarani Twoosh?

Yen sampeyan ngirim tweet sing 140 karakter malah, yaiku Loro, dipadhakake karo Swoosh swarane basket nalika gampang geser liwat kranjang. Kanca-kanca ing Fungsi Recursive wis dibangun, apa sing mung bisa ditegesi, game sing paling ora ana gunane, ora ana gunane, mbebayani nanging mbebayani sing aku nate weruh ing internet, Tweet140.

Twooshing ing Tweet140Tweet140 pancen nglacak saben Tweet, ngetung lan menehi peringkat sampeyan kanthi kemampuan rata-rata paling cedhak 140 karakter saben Tweet. Dheweke uga seneng-seneng lan moyoki nalika bau.

Aku mung budhal bebek status konco, lan saiki dadi angsa. Tweet140 cocog karo 140 karakter uga, deleng kaca ngarep lan kabeh olahpesen ana ing 140 karakter.

Aku ora percaya yen wis nyedhot iki!

Dadi… waca maneh: Kaya aku tweet on Twitter karo Snitter, Aku nyoba Loro. Ronggog karo Snitter luwih gampang amarga Snitter saka Snook rawuh karo Snurl.

Apa sampeyan entuk saiki?

Muga-muga bisa ndeleng Tweeting ing Twitter nganggo Snitter, mengko! Muga-muga sampeyan bisa nggawe Twooshboard ing Tweet140!

9 Komentar

  1. 1

    Aku pancen ora ngetutake cukup akeh wong ing Twitter (Aku ngerti babagan Heath Ledger ing Digg, lan aku malah ora nggunakake akeh), nanging sampeyan wis ditambahake ing dhaptar saiki Doug!

    Snitter minangka alat sing apik, aku wis nggunakake Snitter ing omah lan Tweetr (aplikasi liyane sing didhukung AIR) ing papan kerja lan wiwit miwiti nginstal Snitter kanggo kerja. Ana macem-macem bedane, nanging Tweetr ngetung pirang-pirang karakter sing sampeyan tinggalake uga nyingkat url (nanging aku ora bisa ngelingi apa), bisa uga luwih apik kanggo game sampeyan!

  2. 2
  3. 3

    Intro apik kanggo jagad Twitter. Aku ngira sampeyan nancep pucuk ... rasane kaya mbuwang-mbuwang wektu suwene dina, nanging saka wektu ke wektu sampeyan entuk akeh nilai. Lan ya, mesthi ketagihan.

    Lan matur nuwun kanggo plug Tweet140! (Sanajan sampeyan iya nabrak aku saka papan pimpinan)

  4. 4
  5. 6

    Ya iku gawe ketagihan, aku ngakoni manawa aku Twaddict. Nanging iki uga papan sing apik kanggo njupuk informasi (aku uga sinau babagan Heath Ledger liwat Twitter, uga geni ing Las Vegas lan warta liyane). Sampeyan uga bisa twitter bareng karo wong sing melu (sejatine utawa nyata) ing kegiatan sing padha. Aku wis ngetutake seri donya, playoff NFL, lan pemilihan presiden kanthi nyata karo wong liya ing twitter.

    Ora bisa menehi rekomendasi cukup.

    mtkr

  6. 7
  7. 8

    Lucu yen aku ngerti kabeh sing sampeyan ucapake ing ukara kaping pisanan. Apa tegese aku twiddict?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.