Blogging Perusahaan ing Afrika Kidul

Depositphotos 12347680 asli

Minggu iki pancen apik tenan. Chantelle lan aku melu pameran buku resmi pertama karo wong-wong sing hebat saka Wiley ing Blog Indiana. Rasane rame banget nonton wong sing njupuk buku! Aku ngentekake dina ngrayakake karo akeh wong sing wis ndhukung, nantang lan kekancan karo aku - pirang-pirang taun kepungkur! Aku matur nuwun banget!

Banjur - dina uga saya apik nalika nampa video Youtube sing luar biasa iki saka Arthur VanWyk, pamasar media sosial, blogger lan penginjil merek saka Afrika Kidul. Arthur lan aku saling nyambung ing Twitter. Aku ora yakin manawa buku kasebut bakal kasedhiya ing Afrika Selatan, mula kita pesen salinan kanggo dheweke. Dhèwèké butuh wektu kanggo matur nuwun lan nggawe video iki saestu ndadekake aku rada luh ing rasa seneng!

Arthur - Aku ora bisa ngenteni nganti ketemu sedina, aku bisa menehi tandha tangan ing buku kanthi langsung lan menehi rangkul gedhe. Sampeyan wis nggawe dina sandi!

Sanalika entuk kesempatan, Chantelle lan aku bakal ngirim video menyang sampeyan!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.