Seni lan Ilmu Pemasaran Konten

ilmu seni pemasaran konten

Sanajan akeh sing ditulis kanggo perusahaan minangka bagean kepemimpinan, njawab pitakon sing asring ditakokake, lan crita pelanggan - siji jinis konten sing jelas. Apa kiriman blog, infographic, whitepaper utawa malah video, konten sing paling apik nyritakake sing dijelasake utawa digambarake kanthi apik, lan didhukung dening riset. Infographic saka Kapost iki pancen cocog karo kinerja sing paling apik lan minangka conto… kombinasi saka seni lan sains.

Kaloro jagad saka ilmu lan seni asring dipandang beda. Nanging para pemasar konten sing paling apik nggabungake dadi siji operasi konten. Dheweke nggunakake piwulang saka data kanggo ngembangake konten sing dikonversi, nalika meksa ngluwihi status quo nganggo format lan saluran anyar. Iki infographic mriksa kekuwatan konten sing nggabungake sisih kiwa lan tengen otak, seni lan analitis.

Proses kanggo ngasilake konten klien ngetutake proses iki kanthi apik. Kita riset lan desain kanthi podo, banjur crita ing prapatan wong loro kasebut. Riset sing apik nyedhiyakake pakan sing mbantu wong bisa dipercaya informasi sing ditemokake lan crita sing apik mbantu dheweke melu emosional karo konten kasebut. Iki apik tenan!

pemasaran-seni-ilmu-konten

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.