Strategi Militer "Seni Perang" minangka Cara Sabanjure kanggo Ngrebut Pasar

Art perang

Persaingan eceran saiki galak. Kanthi pemain gedhe kaya Amazon sing dominasi e-commerce, akeh perusahaan sing ngupayakake nguatake jabatane ing pasar. Pemasar utama ing perusahaan e-commerce paling dhuwur ing donya ora lenggah ing sisih njaba mung ngarep-arep produke bisa entuk daya tarik. Dheweke nggunakake Art perang strategi lan taktik militer kanggo nyurung produke ndhisiki mungsuh. Ayo dirembug babagan carane strategi iki digunakake kanggo ngrebut pasar ...

Nalika merek sing dominan cenderung nandur modal akeh wektu lan sumber daya menyang sumber lalu lintas gedhe kaya Google, Facebook lan situs web afiliasi liyane, entri anyar ing ruang ritel bisa rumangsa winates ing pilihan nalika nyoba nggedhekake pangsa pasar. Saluran kasebut kompetitif banget, mula larang kanggo nggunakake cara sing migunani.

Nanging, yen nyedhaki pasar kanthi strategi militer, dheweke bisa nandur modal sumber daya ing blog khusus lan situs web niche sing ditarget, kabeh nggunakake influencer target. Strategi kasebut ngidini apa maune a cilik perusahaan kanthi efektif ningkatake kesadaran merek lan nambah penghasilan. Pangembangan pangembangan lan kesadaran merek bakal menehi akses menyang pangguna pasar, kanthi alon ngembangake kemampuan kanggo njupuk merek dominan ing platform pemasaran lan iklan teratas.

Saiki penting banget kanggo fokus ing para pesaing. Kompetisi bisa uga galak lan terus berkembang, umume amarga alangan mlebu ritel online sithik banget. Nanging iki bisa uga dianggep minangka kesempatan. Akeh perusahaan rantai kothak gedhe ora ngerti nganti telat yen bocah anyar sing anyar ing pasar njupuk kategori kunci kanthi online. Iki underdogs bisa dadi sumber kompetisi utama titan industri sajrone sawetara taun suwene.

Kepiye wiwitane?

Target mungsuh Walmart minangka conto utama pengaruh sing bisa diduweni strategi militer. Ing taun 90an, Walmart ora wedi yen Target duwe kemampuan kanggo njupuk pelanggan adoh saka dheweke. Jejak Walmart nalika semana ora ngidini Target saingan. Nanging, Target strategis. Target ngerti siji-sijine cara kanggo maju ing pasar ritel kothak gedhe yaiku fokus ing kategori pilihan sing pengin dikuasai. Suwe-suwe, Target nyolong konsumen saka Walmart kanthi fokus ing sektor finansial lan sektor fashion.

Strategi militer ing ngisor iki dadi efektif banget kanggo sawetara organisasi liyane, kayata department store utama sing kalah karo peserta online anyar ing taun '80an lan 90an. Department store aslinipun adol pilihan akeh prabot lan elektronik, nanging biaya nyimpen barang ing toko iku larang, lan bathi sing didol ora. Mula, toko wiwit njupuk barang-barang elektronik lan mebel saka rak, nanging dheweke nemokake iki nyebabake penurunan pelanggan, sing pungkasane nyebabake penurunan penjualan. Luwih akeh wong sing ngerti kekuwatan blanja online, sing ngidini para peserta anyar ing pasar menang penjualan lan njupuk adoh saka perusahaan e-commerce sing misuwur.

Iki ditrapake kanggo pemasaran digital kanthi cara sing padha.

Saiki, apa wae sing sampeyan butuhake bisa ditemokake kanthi online. Nalika pengecer kaya Walmart lan Target isih duwe pangsa pasar, perusahaan dadi luwih angel kanggo saingan karo penjualan online para pengecer cilik.

Sapa sawetara pembunuh kategori?

Nggoleki kaos pria minangka cara sing apik kanggo ngerti kepiye pengecer cerdas nggunakake perusahaan media sing ditargetake supaya bisa adol luwih saka department store utama. Gampang dianggep manawa toko kaya Macy's, Nordstrom lan JCPenney adol umume kaos pria. Nanging, perusahaan pakaian pria modern kaya Bonobos, Club Monaco lan UnTUCKit kanthi cepet mlebu pasar.

Perusahaan pakaian pria ing ndhuwur wis entuk pengaruh ing pasar, khusus liwat blog khusus, kanggo nggayuh pamirsa anyar, nalika nggawe kemitraan media ing njaba kothak, nanging perusahaan media volume dhuwur. Contone, UnTUCKit saiki dadi siji-sijine perusahaan kaos pria sing nggunakake Barstool Sports, perusahaan media sing nggawa luwih saka 6 yuta wong menyang situs web merek ing 12 wulan kepungkur.

Kaos pria ora mung kategori sing taktik iki bener. Nalika ndeleng lingerie wanita, sampeyan bisa ndeleng tren sing padha ditemokake nalika perusahaan anyar mlebu pasar lan saingan karo Nordstrom lan Macy's, penjual pakaian utama wanita. Thirdlove, Yandy, lan WarLively ngalih luwih saka 50 yuta wong saka merek utama menyang situs kanthi nggawe kinerja apik ing Facebook. Nordstrom nemokake lalu lintas wis mudhun sawise ThirdLove wiwit nggunakake Cupofjo minangka sumber lalu lintas sing kuat.

Intine yaiku entri anyar ora mung saingan, nanging menang kanthi nggunakake variasi sumber lalu lintas, lan fokus ing teknik penargetan presisi ing wilayah sing luwih akeh pemain tradisional sing ora peduli, utawa alon banget mobilisasi sumber daya.

Apa toko kothak gedhe bakal tahan?

Saiki yen masalah wis diidentifikasi, department store kudu nglindhungi usahane kanthi mbela telung wilayah utama: wates, lalu lintas lan merek / sesambetan.

  1. Margine Aja mung nganggep manawa pengecer kothak gedhe minangka siji-sijine sumber kompetisi. Ngerteni kategori kontrol toko lan njaga kategori kasebut.
  2. Lalu lintas- Ngerti saka endi lalu lintas menyang situs sampeyan lan kepiye lalu lintas iki dadi pelanggan. Kanggo nindakake iki, gunakake alat sing bakal mbantu sampeyan resep tumindak sing bisa diitung kanggo nuntun lalu lintas sing berkualitas kanggo nggedhekake sumber lalu lintas rujukan sing paling apik.
  3. Merek / Kesadaran- Layanan pelanggan berkembang lan sampeyan kudu berkembang. Penting banget kanggo njaga reputasi positif karo pelanggan. Perusahaan asring nemokake inovasi sing ana nalika sampeyan ngerti pangarepan konsumen lan kepiye industri sampeyan bisa memenuhi harapan kasebut. Tindakake layanan pelanggan minangka kunci kanggo njaga status ing pasar.

Ngerti babagan sakabehe pesaing sampeyan dadi saya angel. Penting banget kanggo njaga panelitian kompetitif supaya bisa ngerti babagan merek sing lagi berkembang ing ruang pasar sampeyan. Supaya bisa menang ing taun 2018, merek kudu tetep fokus karo sapa sing dadi pelanggan lan kepiye target, kabeh nggunakake strategi militer.

Babagan PermintaanJump:

PermintaanJump mbisakake perusahaan kanggo nambah investasi pemasaran online kanthi tujuan lan presisi sing durung pernah ana sadurunge. Platform Traffic Cloud ™ sing menang penghargaan perusahaan nggunakake teori matematika kompleks (intelijen buatan) kanggo nganalisa ekosistem digital kompetitif pelanggan. Platform kasebut banjur menehi rencana aksi sing diprioritasake ing ngendi, kepiye lan kapan kanggo investasi dolar pemasaran supaya bisa ngasilake lalu lintas sing mumpuni ing saluran, nyebabake pelanggan anyar saka pesaing langsung.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.