Video: Seni Visualisasi Data

Nalika nggarap data lan kumpulan data gedhe lan pelanggan, data bakal dadi mbebayani banget nalika disalahake utawa disalahartakake. Pemasar kadang-kadang nggunakake iki kanggo ngowahi interpretasi kanggo entuk manfaat saka klien. Iki apes amarga bisa nyebabake pangarepan sing ora dikarepake. Nggoleki data bisa ngapusi, nanging data visualisasi bisa uga menehi kesan.

When we're working with infographics, the order of the visualization needs to be from a broad story down to finite information that supports the story. The design is what brings the story and the data together to communicate the message effectively. We often start research and design at the same time so that we don't let the data overwhelm or distort the overall story. I believe too many infographic designs start with tons of data and just vomit it out in a pretty design. Stats are great, but the story is much more important than the stats!

Iki cekak saka PBS babagan visualisasi data:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.