Arrrgh Microsoft Office VBA & XML!

Depositphotos 41937889 s

Aku lagi main-main karo Microsoft Office dina iki lan nyatane nggawe formulir sing bakal dikirim menyang API banjur baleni XML tanggepan. Amarga Office 2003 integrasi XML, aku banjur kepengin weruh kepiye cara ngrampungake XML sing bisa bali supaya bisa disimpen ing tabel utawa recordset sementara….

Aarrrrgh!

Iki nalika aku ngerti manawa Kantor Mikroof Office 2003 wis terintegrasi karo XML (utawa MSXML) liwat GUI (Antarmuka Panganggo Grafis) nanging ora lumantar mesin VBA (Visual Basic for Applications). Iki tegese, sanajan aku bisa entuk tanggapan XML, aku kudu nggunakake kode kanggo ngrampungake XML lan nggarap.

Pendapatku yaiku yen masalah yaiku VBA pancen durung owah wiwit Visual Basic 6.

CATETAN TO MICROSOFT: Anyari Antarmuka Pemrograman nalika sampeyan ngeculake mateng ing Antarmuka Panganggo Grafis! Geeez.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.