Arrr! Dhiskusi Internasional Kaya Dina Pirate bakal teka

pirateNalika para brainiac sing pisanan nggawe Internet pancen kerja keras, aku yakin manawa ora anyar bisa digunakake kanthi efektif kanggo nyebar kabar babagan acara kaya iki.

Tanggal 19 September yaiku Dhiskusi Kaya Dina Pirate.

Aja percaya karo aku? Sampeyan bisa bukak ing situs… Kanthi akeh informasi babagan Ngomong Kaya Pirate:

Kowe ora prelu grog utawa getih utawa melu tumindak kejahatan nalika seneng banget ?? mung delengen ing endi imajinasi sing apik banget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.