Armature: Wireframing Extension Kanggo Illustrator CC / CS5 +

armature

Akeh kanca ing industri sing wis nggunakakeframe nganggo Illustrator nanging Armature wis teka - ekstensi $ 24 kanggo Adobe Illustrator. Armature duwe koleksi obyek kanggo konseptualisasi aplikasi web, aplikasi seluler, lan situs web kanggo wireframing drag & drop sederhana.

Apa sing diarani wireframe? Miturut Wikipedia:

Kawat bingkai situs web, uga dikenal minangka skema kaca utawa cithak biru layar, minangka pandhuan visual sing nggambarake kerangka kerangka situs web. Wireframes digawe kanggo ngatur unsur supaya bisa nggayuh tujuan tartamtu. Tujuane biasane dilaporake kanthi tujuan bisnis lan ide kreatif. Wadframe nggambarake tata letak kaca utawa susunan konten situs web, kalebu elemen antarmuka lan sistem navigasi, lan cara kerjane. Rangka kawat biasane ora duwe gaya, warna, utawa grafis tipografi, amarga fokus utama yaiku fungsi, prilaku, lan prioritas konten.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.