Argyle Sosial: Pelacakan Konversi lan Media Sosial

ringkesan cilik

Suwe-suwe kanca lan kanca kolega Jason Falls wis memitran lan nyebut kabisan Argyle Sosial. Jay Baer iku penggemar uga. Kita wis nggunakake macem-macem alat lan uga nganggo label putih agensi media sosial makarya Iki minangka platform sing apik, nanging regane isih murah.

Jason ngenalake wong-wong sing hebat ing Argyle lan dheweke demo platform kasebut. Aku cukup kesengsem. Ora mung real-time lan dashboard sing kuat kanggo penerbitan sosial, keterlibatan pelanggan, Lan analitik sosial… Jatuhnya rahang teka nalika tim nduduhake kemampuan kanggo nglacak konversi karo sistem. Mangkene gambar umume nglaporake kanthi konversi lan jumlah dolar (nyetel jumlah dolar ora opsional).

dashboard sosial argyle s

Nyedhiyakake nglaporake lengkap konversi kampanye kanthi sumber media sosial:

nglaporake sosial argyle s

Lan fitur sing apik tenan nglacak konversi lan pengaruh miturut akun:

pangguna sosial argyle s

Argyle integrasi karo Google Analytics, kanthi otomatis menehi tag tautan karo paramèter GA supaya sampeyan uga bisa ngawasi kampanye ing Google. Iki penting, amarga akeh lalu lintas sosial dadi 'lalu lintas' langsung nalika ndeleng sumber lalu lintas ing Analytics. Aku wis nulis babagan kepiye analisis lalu lintas sosial minangka komponen analytics sing ilang ing rinci.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.