Apa sampeyan nggarap Organisasi Filantropi?

kebecikan

Dina iki aku dadi anggota komite amal perusahaanku, ExactIMPACT. Aku ora mesthi duwe kesempatan utawa sumber daya kanggo menehi bali, mula aku mutusake aku kudu kerja amal ing papan sing paling aku lakoni! Thanksgiving iki katon surem banget kanggo amal sing ngawasi akeh masarakat sing ora bisa ngurus awake dhewe. Iki minangka pratelan sing sedhih banget amarga ekonomi kita kuwat. Siji statistik sing kudu dielingi yaiku yen wong ngukur pengangguran, dheweke pancen mung ngetung wong sing nggunakake dana pengangguran. Ana akeh wong liyane sing nganggur lan golek kerja sing ora entuk.

PerusahaanIng boom ekonomi apa wae, perusahaan sing pancen maju. Yen sampeyan ora duwe kesempatan kanggo nonton, aku saranake Perusahaan. Film kasebut narik sawetara senar 'kiwa', nanging aku gumun karo premis umum film ... yaiku 'perusahaan' ora duwe tugas liyane kajaba golek bathi. Mung siji-sijine saham sing duwe saham.

Akibate, akeh perusahaan ora melu partisipasi ing amal lan tumindak filantropi liyane. Pancen apes tenan. Nanging akeh perusahaan DO, lan sampeyan asring ora ngrungokake babagan kasebut. Scott Dorsey, CEO saka TargetTrget, dina iki ngandhani babagan Salesforce lan kekuwatan filantropi sing nyopir. Aku ora nate ngerti! Aku nemokake artikel anyar sing bakal diajak:

Benioff nggawe manawa perusahaan nggunakake model nyumbang 1% ekuitas, 1% bathi lan 1% wektu pegawe wiwit wiwitan. Salesforce.com? 'S IPO ing musim panas 2004 langsung ngowahi 1% ekuitas dadi basis aset $ 12 yuta, nggawe yayasan kasebut dadi organisasi substansial kanthi sewengi. Nanging sumbangan wektu staf minangka aspek paling penting saka pengaturan kasebut ing pandangan Benioff amarga njamin kabeh perusahaan melu program filantropi, kanthi pengaruhe budaya perusahaan.

Scott nantang panitia kita kanggo ngatur upaya filantropi supaya bisa diukur kaya Salesforce. Iku tantangan sing apik tenan! Makarya kaya ngono pancen nyenengake. Aku seneng dadi bagean saka panitia lan dadi perusahaan. Yen sampeyan yakin manawa perusahaan kudu nindakake luwih akeh, bisa uga kudu takon marang vendor sampeyan babagan carane menehi bali menyang masyarakat. Yen ana tekanan kanggo perusahaan supaya bisa nindakake luwih akeh, dheweke ora bakal entuk sukses sing dikarepake tanpa loma. Salah sawijining organisasi sing pengin mbantu yaiku Misi Wheeler:

Statistik Misi Wheeler, Indianapolis:

  • Ana saben wong 15,000 wong sing ora duwe omah ing kutha kita saben taun
  • Total akomodasi sing diwenehake: 5,960
  • Gunggunge sajian sing disajikake: 19,133
  • Jumlah tas Grosir sing didistribusikake: 434
  • 68 wong melu program "Kabutuhan Khusus": iku luwih saka sadurunge ing program kasebut

Ing cathetan sing padha, Misi Wheeler ing kutha iki, sampeyan butuh pitulung taun iki. Yen sampeyan bisa, uculake panganan: Turki, Macaroni Krim lan Keju, Stuffing, Kacang ijo, Salad Hijau, Saus Cranberry Segar, Gulung Nedha bengi, Cider Apel, Kue lan Pie. Sampeyan uga bisa menehi sumbangan kanthi online! Wheeler uga golek 100 sukarelawan kanggo mbantu Drumstick Dash, penggalangan dana paling gedhe taun iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.