Apa sampeyan luwih pinter tinimbang Mark Kuba?

dunceSampeyan bisa uga rumangsa luwih kepenak sawise ngunjungi Juicy Studio, sing nduweni alat analisis online kanggo verifikasi level maca situs sampeyan…

Per Juicy Studio: Algoritma level maca mung nyedhiyakake pandhuan sing angel, amarga cenderung menehi ukara sing ringkes yaiku tembung cekak. Nalika dadi pandhuan sing angel, bisa menehi indikasi migunani manawa sampeyan wis ngunggahake konten ing level sing tepat kanggo pamirsa sing dituju.

Dadi, apa level level sampeyan kudu maca blog ing ngisor iki? Mangkene conto sepuluh situs liyane, sawetara ana ing ndhuwur 100 blog, lan level maca sing gegandhengan:

  1. Arianna Huffington = 5.45
  2. Mark Kuba = 5.70
  3. Seth Godin = 5.98
  4. New York Times = 5.99
  5. Lifehacker = 6.18
  6. Michelle Malkin = 6.70
  7. Situsku = 6.92
  8. Boing Boing = 6.96
  9. TechCrunch = 7.06
  10. Wall Street Journal = 7.08
  11. Engadget = 7.58

Aku nggoleki sawetara situs liyane (aku ora bakal nyebutake)… lan yikes! Sawetara wong ngetung cukup murah. Priksa situs sampeyan kanthi Tes Readability Studio Juicy.

CATHETAN: Cukup nalika nggawe kiriman iki bakal ngowahi skorku sithik ... muga-muga ana sisi positif!

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.