Apa Sampeyan Investasi ing Barang Promosi?

dknewmedia usb drive

Akhir minggu kepungkur aku diajak tim ing Strategi Situs dadi ing Pinggir acara radio Web lan kanggo ngobrol karo sawetara siswa Komunikasi Media Anyar sing teka saka IU Kokomo kanggo ngobrol karo kita. Iki minangka acara sing hebat lan para siswa antusias lan takon akeh pitakon - ora mung babagan media anyar nanging uga babagan bisnis kanthi sakabehe. Pancen nyengkuyung ndeleng manawa dheweke wis semangat banget.

Nalika mbukak acara kasebut, aku mesthi nyoba nggawa barang promosi. Wektu iki aku nggawa sawetara drive USB 4Gb DK New Media wis digawe dening ePromos.

Drive USB promosi saya cepet lan sawise ana siswa sing weruh, aku duwe akeh siswa ing sekitarku. Wong seneng promosi ... utamane yen migunani. Kaya pemasaran, ana dhuwit sing dibuwang lan dhuwit sing ora dibayar. USB drive ora regane murah, luwih-luwih yen lagi 4Gb :). Nanging, kanthi menehi barang promosi sing larang regane, menehi pangertian babagan kualitas lan prabédan sing pengin kita gegayutan karo perusahaan kita.

Aja nyepetake barang promosi. Iki bisa uga dadi sinyal kanggo prospek sampeyan minangka vendor sing ora bisa ngerteni dheweke!

Babagan ePromos: Aku wis pesen maneh saka ePromos kaping pirang-pirang saiki lan seneng banget karo layanan lan penawarane. Drive kasebut dicithak kanthi apik, ditampilake tepat wektu lan dikemas kanthi apik, lan diskon diskon akeh banget. Babagan liyane sing dak senengi karo ePromos yaiku ngirim email "Wektu kanggo Urut Urut" maneh udakara sewulan sawise sampeyan pesen barang kanthi diskon supaya bisa pesen maneh. Pangeling-eling banget kanggo mriksa suplai barang promosi lan pesen maneh yen prelu!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.