Apa Formulir Timbal Mati?

Jinis konten interaktif

Wangsulan cekak? Yo wis

Paling ora miturut pangertene tradisional, lan kanthi "tradisional" tegese panjaluk informasi pengunjung sadurunge sampeyan menehi regane, utawa nggunakake konten statis basi minangka insentif.

Ayo gawe serep trek kasebut kanggo sawetara latar mburi:

Ing karya mbiyantu klien nambah konversi online, kita nemokake penurunan pengunjung web sing signifikan lan lengkap ngisi formulir timbal tradisional. Ana alesan sing apik.

Tingkah laku pembeli ganti, umume amarga teknologi, informasi lan panyambungan sing kasedhiya terus berkembang lan mbentuk maneh polahe.

Akibaté, para panuku wis akeh sing duwe ilmu, ngerteni, nuntut, lan ngganggu. Kabeh, dheweke lagi pancen ora kesengsem karo konten statis sing asring kantun tandha nalika nyuda kabutuhan, minat, utawa ing panggonane tuku.

Konten gerbang sing wis sukses ora suwe (kita ndeleng sampeyan, kertas putih lan ebook) saiki dadi insentif banget kanggo njaluk informasi kontak wong liya.

Yen sampeyan mikirake situs web sampeyan minangka rep sales digital (kaya sing sampeyan kudune), konten statis sing disiram karo formulir timbal mirip karo wakil penjualan sing ngobrol, kaya cathetan sing rusak, lan menehi nada tuli sing padha karo prospek sing nyebrang dalane. Beda karo wakil penjualan sing takon, ngrungokake, lan menehi wangsulan sing migunani. Wong sing eling ora minangka salesman meksa, nanging minangka penasihat sing dipercaya lan pacelathon sing apik. Apa konten interaktif sing bisa dikirim.

Apa interaktif pancen bisa digunakake?

Coba asil kasebut:

  • Konten interaktif ngasilake 94% luwih akeh konversi sumber
  • Konten interaktif ngasilake 300% interaktivitas konsumen sing luwih dhuwur sumber
  • Konten interaktif ngasilake 60% penylametan informasi sing luwih dhuwur. sumber
  • Konten interaktif ngasilake 500% luwih akeh data sing diklumpukake. sumber

Rong alasan sing pengin kita stres:

  1. Informasi sing disesuaikan karo minat lan ing proses tuku aku bakal mesthi nggawe konten statis, "catch-all" sing digawe supaya bisa nyenengake kabeh wong, ing endi wae. (Kita kabeh ngerti kepiye nyoba nyenengake kabeh wong. Ora.)
  2. Ahli syaraf nyritakake babagan "otak reptil"(Celukan kanggo bagean otak sing nyebabake tumindak ora sadar lan keputusan pungkasan ing keputusan) pancen penting visual, lan konten sing ora duwe rangsangan visual luwih efektif.

Sedetik anekdot kanggo ndhukung poin pungkasan iki: Kita nate klien nyoba infografis nglawan kertas putih, saben lungguh ing mburi formulir utama. Kertas putih entuk konversi nol, dene infographic entuk 100% pengiriman. Pengin otak reptil kasebut tumindak? Gawe konten sampeyan kanthi visual menarik kanggo Pete.

Kasus kanggo mbuwang jalur konversi sing wis lawas ora pati mateni kabeh, nanging kanggo ndorong pelanggan menyang pengalaman interaktif sing nggawe kapercayan lan menehi nilai sadurunge sampeyan njaluk komitmen sing luwih gedhe kaya nuduhake informasi kontak. (Kaya sampeyan tumindak kencan yen pengin kencan kaping pindho.)

Apa jinis konten interaktif sing bisa nindakake?

Tuladhane saka konten interaktif kalebu:

  • Jadwal Jadwal - Ngundang prospek kanggo nyoba fitur drive utawa mupangat kanthi nyetel janjian
  • Assessment - Zum kabutuhan pribadi, lan kirim rekomendasi sing migunani
  • kalkulator - Mbantu para pembeli ngukur nilai
  • kanca - 1: 1, pitulung wektu nyata kaya manawa pelanggan ngevaluasi tuku
  • Path / Promo Khusus - Piranti khusus, rekomendasi utawa promo adhedhasar pilihan pembeli, riwayat, utawa tuku rekan
  • Priksa cepet - Copot alangan tuku kanthi njlentrehake manawa bisa tuku saiki
  • cepet Win - Gabungke insentif kanthi penasaran
  • Infografis Interaktif - Infografis kanthi unsur interaktif kaya gerakan lan elemen sing dikarepake kaya panel info utawa video
  • Mbayar nganggo tweet / saham sosial - Ganjar pengunjung kanthi akses nalika nuduhake konten karo jaringan media sosial
  • Mrikso - Ayo pengunjung nyoba lan nampilake ilmu
  • Mikroskrip Cerita - Mikrosit online sing mbukak pengunjung liwat kaca lan video dadi konversi
  • trivia - Puas penasaran lan nuduhake yen dheweke ngerti
  • Video - Tampilake vs.

Nalika ngrancang konten interaktif sampeyan, luwih becik eling driver psikologi tumindak pengunjung bahan bakar lan konsumsi konten. Ing ngisor iki kita dhaptar sawetara, nyilih saka kanca ing Formulir Timbal Wis Mati:

  • Penasaran
  • Tresno awak dewe
  • kawruh
  • Power
  • Daya saing
  • ganjaran

Isih ora jelas babagan apa sing bakal ditindakake? Mangkene a guide Handy, sing bisa "mbayar kanthi tweet" supaya sampeyan bisa ngrasakake jalur inter-gen interaktif.

Priksa Pandhuan Interaktivitas

Sadurunge pisah, aku pengin ngakoni lan menehi limang dimensi virtual kanggo para klien lan mitra konten interaktif—Muhammad Yasin lan Felicia Savage ing PERQ. Time wis nggawe piranti lunak konten interaktif sing hebat kanggo nggawe situs web sampeyan dadi salesman digital, sing kudune sampeyan lakoni deloken lan demo, stat.

Nyuwun Demo Piranti Lunak Konten Interaktif

Jinis konten interaktif apa wae sing sampeyan alami? Apa pikirane sampeyan nganti saiki? Share ing ngisor iki lan ayo padha tulung-tinulung.
pambocoran: PERQ yaiku klien saka agensi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.