Apa Pengusaha Lair?

hebat

Jack Dorsey, pangadeg Twitter, mbahas babagan wirausaha. Aku seneng karo wangsulane sing jujur ​​- dheweke pancen seneng nemokake lan ngrampungake masalah, nanging sinau babagan sifat-sifat wirausahawan sing penting liwat bisnis sing tuwuh.

Aku duwe macem-macem cara wirausaha. Aku sejatine mikir manawa kabeh wong duwe bakat wirausaha, nanging akeh wong tuwa, guru, bos, kanca lan uga pamrentah sing cenderung ngremukake wirausaha. Wedi iku mung mungsuh ing wirausaha ... lan wedi minangka pendhidhikan lan kena ing sajroning urip.

Wedi, sebabe penerbit nggawe buku formula (lan kaya wong liya Seth Godin mbrontak). Wedi, kenapa film liyane sing dirilis dadi remake film sadurunge sing sukses. Wedi, kenapa pameran realitas sing murah lan elek melu saluran napas televisi kita. Wedi, sebabe akeh wong nyambut gawe kanthi ala, dheweke ora seneng ... dheweke percaya yen sukses iku kajaba lan kegagalan iku pakewuh. Ora. Takon karo wong sing duwe usahane dhewe lan sampeyan bakal bisa nemokake manawa umume wis cepet rampung lan akeh sing ora bakal bali maneh.

Wedi ngrusak - malah kanggo pengusaha. Aku ngerti sawetara kanca sing duwe imajinasi sing luar biasa, nanging rasa wedi ngalangi dheweke ora ngerti kesuksesane. Apa sing ngalangi sampeyan?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.