Arsitek lan Tweeting B2B

migunani twitter

Wong bisnis menyang bisnis (B2B) ora mesthi dadi ndhuwur warta riset pemasaran, nanging saben-saben sampeyan nemokake permata. Sanajan Infographic khusus iki saka Pauley Creative fokus ing survey Arsitek UK, Aku yakin temuan kasebut bisa mbukak perusahaan B2B liyane kanggo ndeleng manawa media bisa nguntungake organisasi. Miturut asil survey, umume arsitek nggunakake Twitter supaya bisa ngupayakake warta lan jaringan industri paling anyar karo rekan-rekan industri.

kepiye arsitek nggunakake infographic Twitter

Babagan Pauley Creative:

Miturut sing situs, Pauley Creative duwe spesialisasi pemasaran digital kanggo industri konstruksi. Kita duwe pengalaman nggawe strategi pemasaran digital sing performa tinggi lan bisa diukur kanggo para klien sing nggawe kesadharan merek lan ngarahake bisnis kanggo perusahaan sing gegandhengan karo konstruksi.