Aprimo: Video Tech Marketing

video aprimo

Kita seneng banget ngluncurake inisiatif anyar bebarengan karo Newsletter Teknologi Pemasaran lan Tampilan Radio Teknologi Pemasaran… Kita uga ngluncurake seri Video Teknologi Pemasaran!

Hosted lan diprodhuksi dening 12 Bintang Media, seri iki bakal ngenalake sampeyan karo perusahaan teknologi pemasaran terkemuka lan wong sing nggawe produk lan layanan! Sing pertama ing seri iki yaiku Aprimo, perusahaan otomatisasi pemasaran karo alat sing canggih banget kanggo para pemasar.

Ing kene ing Indianapolis, ana sawetara perusahaan sing wis siyap kanggo video. Aja padha sumelang, sanadyan! Yen perusahaan teknologi pemasaran sampeyan ora ana ing Indiana tengah, kita bakal njupuk cuplikan saka sampeyan lan 12 Stars Media bakal nyampur video kasebut. Elinga, mesthi wae, dhaptar tunggu wis dawa lan ana sawetara biaya kanggo nindakake video kasebut.

Hubungi kita yen sampeyan pengin dadi sabanjure! Matur suwun khusus kanggo Rocky lan Zach saka 12 Bintang Media kanggo proyek sing apik banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.