Aprimo: Piranti Ekstrem kanggo Pemasaran Terpadu

aprimo

Ing taun iki, kita bakal nemokake sawetara kemajuan sing apik banget ing antarmuka pangguna kanggo para pemasar. Taun kepungkur aku ketemu karo tim kepemimpinan ing Aprimo sawise ngomong karo Haresh Gangwani, VP Strategi Produk. Perusahaan iki bubar pindah pindah lan miwiti nawakake Piranti Lunak minangka versi "Studio" Layanan.

Aku uga dikenalake lan ketemu karo CEOe Bill Godfrey kanthi dawa. Minangka pacelathon luar biasa babagan Revolusi Pemasaran ... lan sayangé aku nindakake proyek sing cukup sithik yen aku kudu mbuwang. 🙁 Aku uga seneng ketemu wong anyar CMO Lisa Arthur sing duwe pengalaman 20 taun lan makarya kanggo raksasa kayata Oracle, Akamai lan perusahaan teknologi liyane.

Sing paling ora diremehake yaiku alat sing luar biasa sing digawe Aprimo kanthi online lan ditrapake karo klien. Nalika pimpinan otomasi pemasaran liyane, wis pirang-pirang taun ora ngowahi antarmuka panganggo - lan isih nggunakake kombinasi kontrol, skrip, lan API pangguna sing angel kanggo nggawe proses pemasaran sing canggih - Aprimo wis menehi kabeh pengalaman panganggo kanggo para klien ... gampang, elegan, lan fungsi drag and drop majeng.

Mangkene conto mesin desain segmentasi. Piranti bisa nyeret menyang antarmuka lan gampang disesuaikan. Sistem kasebut malah nyedhiyakake jumlah kanthi cepet. Kampanye ora mung winates kanggo email, proses pamisahan otomatis bisa ngasilake dhaptar mailing kanthi otomatis kanggo nyedhiyakake eksekusi kampanye sing kompleks lan multi-medium.
aprimo-segmentasi.png

Pemasar bisa nggawe kampanye sing dipicu canggih liwat alat proses gaya flowchart uga:
aprimo-triggered-dialog.png

Lan nalika Pemasar ngupayakake manawa strategi kabeh bisa lancar, solusine nyedhiyakake kalender lan tampilan Gantt kanggo macem-macem kampanye:
aprimo-calendar-gantt.png

Saka situs Aprimo:

Piranti lunak pemasaran sing dikarepake ing Aprimo ndadekake para pemasar B2C lan B2B sukses ngarahake peran pemasaran kanthi ngontrol anggaran lan mbuwang, ngilangi silo internal kanthi alur kerja sing efisien lan nglakokake kampanye multi-saluran inovatif kanggo ndorong ROI sing bisa diukur. Platform kami bisa disesuaikan karo kabutuhan khusus organisasi kanthi modul kanggo Perencanaan Acara, Manajemen Sumber Daya Pemasaran MRM, Manajemen Aset Digital DAM, Manajemen Pemasaran Perusahaan EMM, Rencana Pemasaran, Perencanaan lan Strategi Kampanye, manajemen Merek, Manajemen Media Sosial, lan liya-liyane.

Dolan maring Aprimositus kanggo informasi tambahan. Aprimo uga nerbitake sawetara sing luar biasa Blog babagan pemasaran sing diukur.

One comment

  1. 1

    Hai Douglas artikel sing apik babagan topik Pemasaran terintegrasi.
    Otomatisasi duwe peran penting ing abad kaping 21. Umume tol pamimpin manajemen akselerasi sales lan sales minangka conto khas iki. Pemasaran integral sing dicampur karo otomatisasi mbantu ngenali tumindak pangguna lan tanggepan luwih cepet tumrap tingkat konversi sing ditambah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.