Aprimo lan ADAM: Manajemen Aset Digital kanggo Perjalanan Pelanggan

Aprimo ADAM

Aprimo, platform operasi pemasaran, ngumumake tambahan ADAM Digital Asset Management piranti lunak kanggo penawaran adhedhasar awan. Platform kasebut wis diakoni minangka pimpinan ing Forrester Wave ™: Manajemen Aset Digital Kanggo Pengalaman Pelanggan, Q3 2016, nyediakake ing ngisor iki:

  • Integrasi ekosistem mulus liwat Framework Integrasi Aprimo - Merek bisa nduwe visibilitas sing luwih apik lan luwih mulus nyambung menyang ekosistem pemasaran kanthi keuntungan tambahan saka kerangka kerja integrasi Aprimo sing mbukak lan fleksibel ing awan.
  • Konvergensi Manajemen Sumber Daya Pemasaran (MRM) lan DAM - Kanthi nggabungake Aprimo Digital Asset Management kanthi kapabilitas Produktivitas Pemasaran Aprimo sing utama, para pemasar saiki duwe akses menyang solusi adhedhasar awan, saengga manajemen lan kolaborasi alur kerja sing ora ana tandhingane.
  • Akses luwih cepet kanggo nganyari inovasi - Pelanggan duwe akses terus menyang perangkat tambahan paling anyar kanthi fungsionalitas anyar sing diluncurake kanthi otomatis lan irisan sing tepat wektu.
  • Cepet wektu kanggo regane tanpa gangguan bisnis - Pemasar bisa siyap lan mlaku karo Aprimo mung sawetara minggu. Ditambah maneh, dheweke bisa ngerteni mupangat investasi cloud kanthi luwih cepet kanthi metodologi aktivasi wektu-kanggo-nilai Aprimo sing luwih cepet wektu kanggo dipasarake - saka pirang-pirang wulan nganti pirang-pirang minggu.
  • Keamanan, reliabilitas, lan kaukur kelas internasional sing didhukung dening Microsoft Azure - Infrastruktur maya Aprimo dibangun kanthi dhasar, nyedhiyakake perlindungan, kinerja, lan keandalan global kelas paling apik 24/7 kanthi mupangat tambahan awan, sing didhukung dening Microsoft Azure.

Analis Forrester, Nick Barber uga komentar babagan pemasar supaya bisa entuk nilai saka akuisisi ADAM Software ADAM ing artikel anyar sing judhulé Akuisisi Aprimo saka Sinyal Piranti Lunak ADAM Gabungan Pasar, nyatakake:

Keuntungan sing jelas saka gabungan iki yaiku saiki para pemasar duwe siji solusi ing kabeh siklus urip konten.

Manajemen Aset Digital Aprimo

Saiki, nalika pindhah menyang awan, kekuwatan ADAM ing DAM (Digital Asset Management) dinikahi karo mupangat awan, nawakake kepekaan, konfigurasi, lan kinerja level perusahaan.

Kita wis umure pelanggan. Organisasi saiki saingan karo pengalaman pelanggan sing bisa diwenehake. Nanging, para pemasar seneng banget ing samodra konten sing nyoba nyedhiyakake pengalaman sing bener liwat saluran sing bener. Taruhan kasebut dhuwur kanggo para pemasar. Nanging karo Aprimo, saiki duwe solusi adhedhasar awan kanggo ngatur kabeh siklus siklus konten, ditambah kemampuan kanggo skala kanthi lancar lan fleksibel ing jagad digital pisanan saiki. John Stammen, CEO saka Aprimo

Uga kalebu ing penawaran SaaS anyar yaiku Manajemen Konten Produk Aprimo. Kanthi integral karo Aprimo DAM, Aprimo ngidini organisasi global ngatur informasi produk lan konten pemasaran ing sak papan kanggo nyepetake peluncuran produk, nyederhanakake nggawe konten, lan nyusun pengalaman konten sing didhukung produk sing apik ing awan.

Manajemen Konten Aprimo

Merek perusahaan sing ngliputi industri ing bidang kesehatan, gaya urip konsumen, lan pencahayaan, kalebu organisasi kaya Phillips, ASOS lan Home Depot, wis milih Manajemen Aset Digital Aprimo.

Informasi luwih lengkap babagan Aprimo Digital Asset Management

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.