Appy Pie App Builder: Platform Panganggo Aplikasi Ora Apik-Pangguna, Ora Apik

Appy Pie

Pangembangan Aplikasi minangka industri sing terus berkembang. Kanthi luwih akeh bisnis sing ngupayakake online, organisasi pangembangan app ora bisa digunakake. Ana panjaluk terus kanggo aplikasi sing nggawe pasar akeh pangembang sing wis ana. Kajaba iku, industri minangka industri sing tambah akeh rega lan panjaluk sing tambah akeh. Kajaba iku, aplikasi sing ana saiki mbutuhake pangopènan sing tetep. Panliten nuduhake manawa 65% sumber daya digunakake kanggo njaga aplikasi sing wis ana kanggo bisnis. 

Organisasi bisa uga isih urip nganti saiki, nanging biaya sing saya larang lan investasi sing dibutuhake kanggo njaga lan berinovasi kanthi aplikasi nggambarake gambar sing mbesuk kanggo masa depan industri iki. Lumrahe yen umume organisasi ngupayakake pangembangan AGILE kanthi macem-macem tingkat kasuksesan. Nanging, ana teknologi anyar sing menehi organisasi kesempatan kanggo maju ing pasar, ngetrapake AGILE, nyuda biaya lan nambah nomer. Iki minangka pangembangan aplikasi tanpa kode.

No-code minangka masa depan pangembangan app. Nalika coding minangka industri sing bakal ana, ora ana kode kanggo organisasi supaya luwih gampang proses pangembangan app. Miturut a survey anyar, 40% organisasi wis ora duwe kode utawa arep nggunakake ing taun ngarep.

Ringkesan Solusi Pangembang App App Pie

Appy Pie nyedhiyakake solusi bangunan aplikasi kanggo organisasi lan wong. Tukang nggawe aplikasi eksklusif minangka salah sawijining piranti lunak nggawe aplikasi paling apik ing pasar saiki. Dikenal kanthi sifat sing ramah pangguna, tukang gawe app bisa ngrewangi nggawe app mung sawetara menit. Appy Pie ngidini sampeyan nggawe aplikasi Android, iPhone lan PWA kanggo para pelanggan. Kanthi luwih saka 200 fitur laten, nggawe aplikasi ora nate luwih gampang utawa luwih cepet.

Appy Pie Ora Nggawe Kode Ponsel

Appy Pie App Builder umure umure luwih saka 5 taun. Sajrone 5 taun iki, wong-wong lan bisnis nggawe jutaan app. Didhukung dening pangembang ahli, piranti lunak kasebut duwe antarmuka tanpa kode sing nyuda wektu pangembangan. Kajaba iku, uga nyuda proses njaga lan nganyari aplikasi kanthi mung sawetara klik. Kanthi Appy Pie, sampeyan bisa nggawe macem-macem aplikasi kayata aplikasi media sosial, aplikasi bisnis, aplikasi dhukungan pelanggan, aplikasi AR / VR, aplikasi real estate lsp.

Kanthi antarmuka Appy Pie sing gampang lan intuisi, nggawe aplikasi bisa dioptimalake lan disederhanakake kanthi nyata.

Apa sing nggawe Appy Pie App Builder kapisah:

  • Desain dashboard sing resik disesuaikan kanggo pandhu arah gampang.
  • Luwih saka 200 fitur kaya kabar push, kemampuan VR, media sosial integral lan chatbots
  • Dhukungan penerbitan tangan ing toko aplikasi. Infrastruktur dhukungan pelanggan sing apik tegese Appy Pie mesthi ngewangi sampeyan.

Appy Pie saiki lagi nggulung piranti lunak, nggawe produk sing luwih anyar lan luwih apik saben dina. Dheweke miwiti karo pembangun kode tanpa gampang lan ngetrapake filosofi sing padha kanggo nggawe pembangun situs web tanpa kode, chatbot lan piranti lunak desain grafis. Appy Pie saiki ora duwe rencana kanggo ngganggu industri IT kanthi pembangun aplikasi tanpa kode lan tujuane nggabungake sistem warisan kanggo mesthekake industri pangembangan app tuwuh bebarengan.

No-code sing sejatine bisa uga adoh banget, nanging Appy Pie wis ngrancang piranti lunak sing bisa ngatasi kabeh gaweyan sing abot ing pangembangan app, ngewangi organisasi ing endi wae mbusak backlogs lan nggawe aplikasi sing bisa nganggo gaweyan sing luwih sithik. Ace sing paling apik ing lengen App Builder yaiku kasunyatan sing nyuda pangopènan sing dibutuhake kanggo aplikasi. Kanthi gawe app, nganyari mbutuhake sawetara klik sederhana supaya organisasi fokus ing upaya inovasi lan ngirit sumber daya penting kanggo memenuhi permintaan industri sing saya gedhe.

Nggawe aplikasi nganggo Appy Pie

Nggawe aplikasi nganggo Appy Pie luwih gampang saka sing sampeyan kira. Iki minangka proses 3 langkah sing gampang.

  1. Register - Mlebu karo Appy Pie. Ing dashboard, ing tab desain, pilih template desain kanggo aplikasi sampeyan. Appy Pie nyedhiyakake atusan template sing bisa dipilih. Owahi template lan pilih warna, font lan tata letak. Upload logo merek sampeyan.
  2. Ngatur - Langkah sabanjure kalebu nambah fitur menyang aplikasi sampeyan. Ing tab fitur, sampeyan bisa nelusuri fitur banjur klik fitur kanggo ditambahake ing aplikasi sampeyan. Sampeyan bisa ngatur saben fitur sing cocog karo tujuan sampeyan kanthi cara paling apik. Yuta jinis aplikasi bisa digawe kanthi kustomisasi sing kasedhiya ing dashboard pembangun app.
  3. test - Yen wis rampung ing desain lan fitur, cukup coba app ing piranti lan sawise wareg, terbarke ing App Store utawa Play Store, utawa kalorone.

Sampeyan mung kudu nggawe aplikasi karo Appy Pie. Pangembangan aplikasi berkembang. Ora ana kode tahap sabanjure evolusi iki. Appy Pie nyedhiyakake kesempatan kanggo kabeh bisnis supaya luwih maju. Peningkatan adopsi tanpa kode lan pangembangan platform kanthi cepet nyedhiyakake mangsa ngarep kanggo kabeh wong.

Gabung karo revolusi no-code saiki! Kanggo kabeh wong sing kerja ing omah, tetep aman!

Mlebu kanggo Appy Pie

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.